Od jutra wszystko u mnie wraca do normy, to nadrobie tury itp ;)
Sorki za wszelkie opóźnienia.
Wersja do druku
Od jutra wszystko u mnie wraca do normy, to nadrobie tury itp ;)
Sorki za wszelkie opóźnienia.
Dalej poszukiwany chętny na Bułgarów w wko35. Sytuacja stabilna. Dookoła sojusz i dwa PoNy. Dla kreatywnych i cierpliwych.
Jest tam też Gruzja. Po gorączce - wojna z Turcją ustabilizowana, wygodna do poprowadzenia dalej.
Nie będzie mnie do poniedziałku, jeśli tury do mnie dotrą to prosiłbym o cierpliwość.
Wrócę i wszystko szybko pięknie pyknę :)
Jutro jadę na ok. dwa tygodnie, będę miał dostęp do komputera i internetu, aczkolwiek mogę być rzadko osiągalny na GG.
Przepraszam ale przez ten Tydzien nie będę miał dostępu do medievala , więc prosiłbym we wszstkich KO aby jacys sojusznicy lub MG robili tury
Siadł mi komputer do robienia turek, nie wiem kiedy będę mógł robić, może nawet całkowicie oddam wszystko. Na razie jest tylko wk35, turke zrobi MG.
Wszystkie zaległe tury jutro. WKO33 jakoś mi przemknęła i nie zauważyłem. Sorki.
Jednak do wczoraj nie miałem internetu. Dzisiaj nadrobię zaległości(mko21 i wko32)
Oddam 3 KO :
Krucjata XIII Egipt - sytuacja bardzo dobra kasa na + zero wojen i możliwość uczestnictwa w ataku na rozpadającą się Turcję przez koalicje (do mnie lub mg)(Biz,Antiochia,Jerozolima).
Brytania XLIII Walia-sytuacja tragiczna wojna z Norwegią i sojusz z Anglią jest wojna 2 vs 3 z Irlandią,Norwegią i Szkocją (po hasło do dentora)
MKO XXXV Węgry - sytuacja dobra dopiero pierwsze 2 tury (do mnie lub do mg)
Ja chętne przejmę dopiero przeczytałem wszystko ,ale skoro komputerowi dałem popalić to tu pewnie też dam radę.