1. Jest to już trochę nie na temat, zdecydowanie projekt KLA jest ciekawszy.
2.Każdy sam sobie przeczyta o co chodziło wraz z różnymi punktami widzenia niż jednym.
Mi też się podoba ta "egipska" zmiana. Czuć inny powiew :)
Wersja do druku
1. Jest to już trochę nie na temat, zdecydowanie projekt KLA jest ciekawszy.
2.Każdy sam sobie przeczyta o co chodziło wraz z różnymi punktami widzenia niż jednym.
Mi też się podoba ta "egipska" zmiana. Czuć inny powiew :)
Przeróbka KLA fajna, nie ingeruje za bardzo, a jednocześnie większy realizm i klimat egipski.
Ten drugi link od Lusteda to wgl ma cokolwiek wspólnego z tym co pokazał?
Ktoś zarzuca,że tylko KLA podaje argumenty a reszta potakuje. Może dlatego,że potrafi najlepiej złożyć wszystko do kupy i udowodnić co jak powinno być, i nie ma sensu, by wszyscy userzy pisali to samo?
Ja tą grę chciałem - i nadal chcę, tylko mniej - dla Antygonidów i Seleukidów. Jednakże, ze względu na brak tych drugich i słabo przedstawioną Macedonię zaczynam się wahać.
Ah znowu o sobie przypomniałeś ostatni obrońco wzgórza 498 zwanego Byrsą czy jakoś tak :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Siwer
Iście znakomite hełmy zmienione i już wszystko jest 101% hitorycznie odwzorowane, weźcie się określcie bo czasami nie wiem o co wy walczycie.Cytat:
Zdecydowanie wolę Twoją jednostkę niż tą od CA
No wiesz co! Zniszczyłeś mi życie! <foch> :lol:Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
Te macedońskie hełmy zmiażdżyły mi suty. Są nawet lepsze od oryginałów - bo tamte przecież się rozpadły. Ale nie daję 101% bo co z butami i gaciami? A brąz na bieliźnie?Cytat:
Iście znakomite hełmy zmienione i już wszystko jest 101% hitorycznie odwzorowane
Gdzie jest brud!? Te hełmy są zbyt czyste! Prosto z fabryki faraona zapewne... :DCytat:
Zamieszczone przez krwawa_rozprawa
Śmiejcie się dalej, a ta przeróbka KLA jest bardzo dobra, takich żołnierzy bym chętnie widział w grze, wyglądają dużo lepiej. I nie wyglądają jak współcześni ludzie :lol:
Wasze komentarze są żałosne ale nie będę tego komentował. I jest duża różnica między hełmem z epoki brązu a hellenistycznym. Jak by w Napoleon TW grenadierzy biegali w hełmie z przyłbica i z kałachami to było by wszystko cacy ważne że fajnie wygląda.Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Spokojnie panowie bo wam sił zabraknie na jutro lub pojutrze. Wtedy będziecie jeszcze bardziej narzekać znając was .