-
Witam. Pytanko mam do was, bo ja w temacie trochę zielony jestem. Kupiłem wczoraj ze sklepu muve.pl Romka 2. Dostałem na maila jakiś kod do DLC. Dzisiaj grę zainstalowałem, zaktualizowałem i wgrałem ten klucz DLC
1. GRY -> Aktywuj produkt na steam, wklepałem ten kod po czym steam go przyjął ale nic nie pobrał ??. Prosiłbym kogoś o wyjaśnienie co zawierało to DLC. W ogóle nie wiem jak to sprawdzić ? W steamie w DLC przed wklepaniem kodu był 2 pozycję, teraz są 3 ale z informacją Punkt sprzedaży.
-
Prawy przycisk myszy na grze w oknie steam. Wyświetl DLC. klikasz na wybranym DLC, przejdź do sklepu albo skopiuj nazwę i wrzuć w wujka.
-
Jaki to DLC? Można łatwo sprawdzić w menu gry po tym co masz odblokowane. Jak wpisuję kod DLC błyskawicznie mi zasysa i na menu patrzę czy już mam.
-
No ok . Są 3 pozycję. Bakrtia faction, Greek States Culture Pack, Seleucid Empire Faction z dostępnem w punkcie sprzedaży. Tyle, że ja mam np Seleucydów i Baktrię jako grywalne frakcję. Czy gracze dostawali za darmo jakieś DLC ? (prócz pakietu plemion wędrownych za darmo do 29 października).
-
DLC do którego kod dostałeś to Greek States Culture Pack. Baktria i selucydzi to pseudo prezenty od CA.
-
Baktria i Selkowie są za free. Jeżeli masz Greków to sprawdź w dostępnych nacjach- Ateny, Sparta i Epir.
-
Sprawdziłem, i w państwach greckich mam Ateny, Spartę i Epir grywalne. Dziękuje za pomocne informację, bo nie dawało mi to spokoju :)
-
Patch 12 wyszedł z fazy beta i powinien zostać pobrany automatycznie dla wszystkich klientów steam posiadających Rome 2
http://forums.totalwar.com/showthrea...25#post1121225
-
super teraz tylko czekać na DEI 0.9 i można będzie rozpocząć nową kampanię:D
-
a jak z optymalizacją ?? Czy już zbliża się do Shoguna 2 ?