No z czymś takim wystrzelić to ciekaw jestem jak jego fani go wybronią,napiszą na nowo Biblię?
Wersja do druku
No z czymś takim wystrzelić to ciekaw jestem jak jego fani go wybronią,napiszą na nowo Biblię?
Tak po nim jedziecie, za byle wpadki, ale prezydent to już może wrzeszczeć "chodź Szogunie" skakać po krzesłach i robić 2 znaczne przemówienia w sprawach, które muszą być jednoznaczne? No tak, każdy popełnia błędy, a Janusza bierzecie za jakiegoś boga, pokładacie w nim większe nadzieje niż Kuce takie jak ja :).
Ależ my się nabijamy z Komorowskiego! Natomiast warto żebyś zwrócił uwagę jaki to jest temat;) Poza tym chcemy pokazać, że Korwin nie różni się niczym o reszty naszej śmietanki politycznej:P
W sumie to smutne, że większość utożsamia się z Korwinem a nie ideami liberałów. Rozumiem, że elektorat wybaczy każdą podłość i głupotę. Winę ponosi system i brak poczucia obywatelskości większości Polaków. To i tak dobrze, że wyborcy Korwina są zorganizowani. Ta organizacja ma dla mnie taką wartość, że byłem w stanie przebaczyć Krulowi większość głupoty. Brakuje tu ideologa który byłby w stanie porwać większość. Korwin nie stworzy drugiej endecji. Pal licho jego możliwą agenturalność, ale ten człowiek nie jest w stanie do tego doprowadzić mentalnie. A miał potencjał. Kuce go uwielbiają i zrobią wszystko co powie. Tak jak PIS, jego zakon ma znamiona sekty.
Najnowszy post JKMa na jego FP na Facebooku:
Ciekawi mnie jak ma to zamiar zrobić i kto by miał odwagę stanąć do walki w taki sposób. Myślę, że mało kto. ;)Cytat:
"Dostałem ogromne, szokujące brawa, kiedy powiedziałem o tym, że jak znowu sfałszują wybory, wybory parlamentarne, to wyprowadzimy ludzi na ulice. Ostrzegam tych, którzy zajmują się organizacją wyborów, że TYM RAZEM TEN NUMER NIE PRZEJDZIE!"
Czyżby kolejny KOW się szykował?? BTW, JKM narzeka na fałszerstwa wyborcze (których przecież nie ma), a jednocześnie jest antydemokratą. Gdzie tu logika??
No jest antydemokratą ale bez demokracji to tu nie wygra po prostu...
"JKM narzeka na fałszerstwa wyborcze (których przecież nie ma), a jednocześnie jest antydemokratą. Gdzie tu logika??"- Po 1sze nie jesteśmy w stanie (my szarzy obywatele) stwierdzić czy są sfałszowane. Po 2gie, właśnie dlatego jest antydemokratą :D.
Skoro jest antydemokratą, to fałszerstwa w demokratycznych wyborach nie powinny mu przeszkadzać:rolleyes: