Spróbuj i napisz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Husarz1993
Wersja do druku
Spróbuj i napisz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Husarz1993
Garrisson_script możesz usunąć, nie pamiętam jakie SS ma inne skrypty, zajrzyj to się zorientujesz po treści skryptów w campaign_script. Powinien być w data/world/maps/campaign/custom i dwie kampanie są wczesna i późna. Chyba, ze coś źle pamiętam.
Czy da się jakoś pokonać papę? W sensie jak zajmę wszystkie prowincje, zniszczę wszystkie armie, zamorduje go zabójcą to państwo papieskie zniknie czy zostanie jak w czystym M2? Gram Bizancjum i dżihad z jednej strony, krucjata z drugiej wygląda słabo, a utrata Konstantynopola w grę nie wchodzi ;/
Papa zawsze będzie, chyba że nie będzie ŻADNEGO katolickiego klechy na mapie,a państwa papieskiego nie da się zlikwidować, jedynie podbić wszystkie miasta i zniszczyć wszystkie armie.
Mam problem z modem SS 6.3 - było to już poruszane w 2010 r., czyli: po 51 turze CTD (crash to desktop) wyrzuca mnie do pulpitu. Znalazłem na forum rozwiązanie:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?p=7803503#post7803503
- I'm getting a CTD (crash to desktop) at turn 51!
My mistake.
These files are fully save-game compatible, and can be always used regardless of setup features.
(it seems that while copying some names i accidentally removed of bulgaria surename -.-).
http://www.filefront.com/17172520/data.rar (extract to SS folder\data and press YES to overwrite)
Było przytaczane również w tym temacie. Niestety, adres pliku nie działa. Czy ktoś może pomóc? Może w jakiś inny sposób rozwiązać ten problem?
Spróbuj kompilacji Menotha submody do 6.3. Było coś takiego poprawiało stabilność i szybkość tur. Ja ze 2 lata w SS 6.3 nie grałem. Poszukaj na TWC w submodach do SS. Menoth Compilation 6.0 coś takiego.
Witam. Chciałem przetestować pewien submod do SS 6.4, ale nie mogę ściągnąć SS 6.3 i SS6.4 bo chyba linki wygasły :( . Ktoś to ostatnio ściągał lub coś wie o nowych linkach? Od razu dzięki za pomoc.
Dzięki za linki Eutyches. Szukałem coś oprócz linków z torrenta, mimo wszystko użyłem tych od Ciebie. Obawiałem się marnej szybkości ściągania, ale gdy je teraz odpaliłem, to ściąga mi z szybkością minimalną 1,5 mb. Jednak ludzie ciągle się bawią tym modem ;)
PS. Ktoś coś wie o dacie wydania wersji 7.0? Prawdzie powiedziawszy czekam na nią tak samo jak na EB II :roll:
Może to pytanie wydać się dziwne, ale nie wiem jak ciągnąć torrenta? Co zrobić?
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?