Gdybym nie widział Centuriona to bym się teraz zdenerwował...
Centurion był niezły. O wiele moim zdaniem lepszy niż tragedia 1612.
Wersja do druku
Gdybym nie widział Centuriona to bym się teraz zdenerwował...
Centurion był niezły. O wiele moim zdaniem lepszy niż tragedia 1612.
Nie wiem o co Ci chodzi, opisałem fabułę tego filmu w ironiczny sposób, krytykując go trochę bo mi się nie spodobał, nawet jeśli wam się podobał to nie oznacza że nie mogę tak pisać. Oba te filmy tzn. Centurion i 1612 pod względem technicznym bardzo dobre ale fabuła nie zbyt fajna :cry: Szczególnie u Centuriona gdzie fabułą był zbliżony do Króla Artura ale ten drugi film bardziej mi się podobał, epicka bitwa na koniec, wiele potyczek bohaterów z wrogiem oraz dobra obsada.Cytat:
Zamieszczone przez Fumanchu
Ty tą fabułę praktycznie streściłeś w całości. :P
Ludzie, którzy nie widzieli, a chcieliby już wszystko wiedzą. Zwłaszcza, ilu przeżyło. :P
Tłumaczysz się, a w tym samym poście:Cytat:
O tam, mały błąd z przymiotnikiem :P ale Cię pocieszę Brave bo na semestr z j.polskiego piąteczka mi się szykuje, j.polski to nie tylko ortografia to także interpretacja przeróżnych poematów, wierszy itp. :)
Ja cię chłopię nie rozumiem :shock: :lol:Cytat:
tak samo jak Polska armia która składała się z Niemieckiej piechoty
Chodzi o to, że streściłeś film ;) Używaj spoilerów.Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
PS. Znowu będzie łapu-capu :D
Wypominasz mi małe błędy, gdzie na tym forum z połowa użytkowników popełnia w swoich wypowiedziach tyle błędów że jakby ich nauczycielka od j.polskiego miała to sprawdzić to wszystko byłoby na czerwono ;)
Każdy odpowiada za swoje błędy i każdy powinien dążyć do doskonałości, nie bacząc na postępowanie innych.
Auuuuummmmmmmmmmmm...
Patrzcie go no, jeszcze odszczekuje. :!:Cytat:
Knechcie nie o to chodzi. Najpierw tłumaczysz, że to mały błąd z przymiotnikiem, a w tym samym poście ten błąd jest znów powtórzony. I to dwa razy! :lol: :lol:Cytat:
Niepoprawna polszczyzna jest źródłem kłopotów w życiu - zapamiętaj!
Boże ale macie rozrywkę poprawiać mnie, poprawiajcie inne dzieci neo których niedługo będzie pełno ze względu na Shogun 2 albo idzcie pooglądać M jak Miłość :D
Już tak nie offtopujcie o tej ortografii. Ten temat tego nie dotyczy.