Jak Ci czegoś będzie brakować to będziesz wiedział co i będziesz mógł to sobie zainstalować.
Wersja do druku
Jak Ci czegoś będzie brakować to będziesz wiedział co i będziesz mógł to sobie zainstalować.
Jezu , takie rady to........Cytat:
Zamieszczone przez kujon333
No jak piszesz mi post w stylu"
Idę na ryby. Czego mi jeszcze brakuje? I do tego nie mówisz co masz.
To co się dziwisz.
Jeśli masz laptopa to czasami dodają płytę ze wszystkimi sterami.
EditWejdź na stronę producenta i zainstaluj te stery bądź oprogramowanie którego nie masz.
Jak instalowałeś Windowsa? Z partycji recovery czy z płytki Windows? Jeżeli z recovery to sterowniki same się wgrały. Jak nie ma znaków zapytania w "Menedżer urządzeń" to masz zainstalowane wszystkie sterowniki-co nie oznacza że są one najnowsze.Możesz więc zaktualizować je.Cytat:
Zamieszczone przez Scooter
Napisz jeszcze jakiego masz laptopa.
Instalowałem z płytki , mam ASUS N61VN
Bierz po kolei nazwe sprzętów i instaluj sterowniki.Karta graf itp.bo co by tu poradzić? Nie widze problemu żadnego...
Dokładnie nie ma co kombinować. Teraz można tylko wgrać najnowsze sterowniki.
Scooter na stronie Asusa na pewno będziesz miał wyszukiwarkę sterowników po modelu i wersji systemu operacyjnego. A zresztą : http://support.asus.com.tw/download/...Language=pl-pl
Witam, czy są jeszcze ludzie, którzy się znają na desktopach?
W związku ze zbliżającą się premierą Rome 2 i faktem, że mój stareńki HD 3850 już nie daje rady postanowiłem rozejrzeć się na nową grafiką. Na oku mam HD 7770 albo HD 7790. Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z tymi układem i mógłby podzielić się wrażeniami? Jak z zasilaniem? Mam cichą nadzieję, że 450W od Chiefteca da radę.
Byłbym zapomniał, proc AMD Phenom X4 B50 @3,2 L3 6MB
U mnie 350W ciągnie bardziej prądożernego Radeona 7850 i do tego cały ten skład, który mam w podpisie, więc bierz śmiało.Cytat:
Zamieszczone przez fenr1r