Kampania awatara czy zwykła bitwa?
Wersja do druku
Kampania awatara czy zwykła bitwa?
Kampania avatara.
Mozna rozegrac normalna bitwe na multi bez kampani avatara ?
Czasami trzeba swoje odczekać, nim znajdzie się przeciwnika. Jak w minutę nie znajdzie mi oponenta. to zmieniam prowincję. Najgorzej jest w FotSie bez trybu mieszanego.
Wchodzisz w kampanie awatara i wybierasz "Lista bitew".
Mam pytanie.
Czy to normalne, że na starcie Hatakeyama mają prowincje rozrzucone po całej Japonii? Bo widzę że są w centrum Honsiu, na jego północno wschodnim końcu i jeszcze gdzieś, co wydaje mi się dziwne (nie znam się na historii Japonii z tego okresu)
Pozdrawiam
To prawda i jest to zgodne z historią.
Pozdrawiam
Pobralo sie moze Wam cos wczoraj,jakies kilka mb? U mnie od wczoraj Darthmod 5.0 przestal dzialac po tym czyms :-(
Multiplayer jeszcze w tej grze żyje? Dzisiaj rano wchodzę a tu 6-8 bitew z czego większość już zajęta i w toku. Po 15 minutach dalej to samo
A to tak zawsze nie było?
Chyba każdy kto chce normalną bitwę rozegrać używa matchmakingu. A nie zagląda w listę pokoi gdzie same boty siedzą by robić sztuczny tłum ;)
Dawno nie grałem w Shoguna 2 chyba z rok, jaki obecnie numer i bulid ma najnowsza wersja gry pytam z czystej ciekawosci.
Celem poszerzenia Twej wiedzy i aby zaspokoić ciekawość :) : v1.1.0 build 5934.393228