Pobierz sobie np. BitTorrent z Dobre.programy.pl i z jego pomocą korzystaj z torrentów.
Wersja do druku
Pobierz sobie np. BitTorrent z Dobre.programy.pl i z jego pomocą korzystaj z torrentów.
Problem w tym iż po kliknięciu w Download nic się nie dzieje;tzn. strona jakby zacina się.
Hej może to będzie absurdalne co napisze ,albo nie dorzeczne .
Mam wersje 6,4 bez spolszczeń jakich kol wiek" fixów". Kłopot w tym ,gram sobie Litwą i jak używam kawalerii gra mnie wyrzuca miałem już tak z 6 razy tam gdzie miałem kawalerię ciężką to jakiś kosmos jest na otwartym terenie .Czasem jeszcze gra wyrzuca przy ładowaniu tur . eh nie wiem o co w tym chodzi . instalowałem to kilka razy przeinstalowywałem grę .
kartę mam nvidie 540m procek corela 5 ,8giga ram win 7 64 do tego patch ten 4 g .
Ma ktoś może jakiś pomysł na to ? pozdrawiam
SS 6.4 ma sporo bugów, gra powinna być na innej partycji jak system Win7 a w samym Win7 powinieneś mieć wyłączone UAC.
Dalej nie mogę pobrać torrenta. Po kliknięciu pojawia mi się to:
http://www.gameupdates.org/download.php ... ?x=81&y=10
i to
http://www.gameupdates.org/download.php ... t?x=61&y=8
Co zrobić?
Być może ktoś pobierze samego torrenta i wstawi jakiś serwer?
hej
Mod jest genialny ,ale eh jest jakoś możliwość jakiś plik co poprawia oblężenia w tym ? naprawdę to jest straszne .
mam kuszników na murach nie strzelają albo strzela 3 .
mam masę łuczników wieże nie spalają Żadnego Taranu czasem tylko wieże oblężniczą .
podchodzi 202 Bizantyjskich włóczników na murach łucznicy kusznicy wieże większe miasto czy zamki a tam co idą powoli i z 202 zostaje , aż 197 bo reszta żyje więc po co mi łucznicy na murach to nie wiem .
łatwiej się broni w tym kwadracie który trzeba przejąć do kontroli .
wystarczy dać łucznikami te bale wbite w ziemie na drodze dać start i pada 90 procent konnicy postawić włóczników za nimi strzelcy i tyle heh .
jakieś sugestie porady ?
Spróbuj ai bitewnego Germanicu5 wersja 5.7 z modów uzupełniających.
ok, a jeszcze jedno czy to poprawi też łuczniczy ostrzał ? bo wiesz jak gram to obrażenia to są jakieś jaja dla mnie łuczników czy kuszników heh .
Dokończę kampanie i wgram te mody uzupełniające . mam wersje 6,4 więc nie wiem ,które mody pod to działają .
Dzięki za poradę .
Po prostu użyj tego ai i sprawdź, ja go używam w większości modów, a w SS 6.4 tez go miałem chyba. Dawno w SS nie grałem. Zrób kopię plików jakie podmienia ai bitewne Germanicu5, nie ma ich tak dużo.
Czy istnieje możliwość wstawienia torrenta na inny serwer?