Oj, Asur, coś nie tak. Walka Barkidami była jedną z moich pierwszych kampanii i jazdę kartagińską miałem z koszar. Nie pamiętam którego poziomu, ale koszar...:hmm:
Wersja do druku
Oj, Asur, coś nie tak. Walka Barkidami była jedną z moich pierwszych kampanii i jazdę kartagińską miałem z koszar. Nie pamiętam którego poziomu, ale koszar...:hmm:
Kartagina od dnia premiery miała już kilka macierzystych jednostek konnych, w tym jedną szturmową ;)
Czy ma ktoś jakieś świeże informacje dotyczące wyjścia DEI 0.9 ?
1.Wszyscy na to czekają czytając post?
2.Nikt tu nie zagląda?
3.nikt nic nie wie?
4.Nikomu się nie chce odpowiedzieć posta na którego reagujecie jak poganin z filmiku powyżej?
Czy ma ktoś jakieś świeże informacje dotyczące wyjścia DEI 0.9 ?
@UP
Wal sobie ile chcesz ale ogarni te posty. To, że nikt ci nie odpowiada na pytanie to znaczy, że albo nikt nie zna na nie odpowiedzi, albo ktoś kto ją zna nie chce się nią z tobą podzielić. Prosta dedukcja.
P.S.
Szukaj w temacie o DeI w dziale z modami.
Po 12 updatejcie :mrgreen: bitwy chodzą już trochę lepiej z moim dwurdzeniowym prockiem, ale nadal nie ma co porównywać z optymalizacją w ostatnim Shogunie, bo jeszcze jest przepaść. Ktoś wie ile jeszcze ma wyjść paczy i do kiedy ? Czy jeszcze poprawią silnik ? :)
A kto tam CA wie, silnika na pewno nie poprawią, na jakieś większe zmiany też bym już nie liczył. Od wydania gry minęło już 8 miesięcy co dali rade to poprawili , psując zresztą co nieco. Z tego silnika więcej już raczej się nie wyciągnie, ale kasy z płatnych DLC można jeszcze wyciągnąć od naiwnych sporo :D.
He he :D i żeby jeszcze trochę kasy mogli sobie nabić producenci nowych procesorów wielordzeniowych i innych akcesoriów. ;D Ja jednak mam nadzieję, że do lata się poprawi a resztę zrobią moderzy. :) Albo pozostanie Europa Barbarorum, De Bello Mundi, Roma Surrectum. :D
Ogólnie gra z modami( dla mnie np DeI )nie jest zła, ale straszliwie niedopracowana. Po dojściu do pewnego etapu po prostu nudna. Lato mamy tuż ,tuż :D więc można jeszcze liczyć pewnie na jedną łatkę , no chyba, że rzucą jakieś płatne DLC przed sezonem ogórkowym ,to na dwie i to wszystko. Pozostaje mieć nadzieję że w tych łatkach niczego nie s......ą. Na nic więcej bym nie liczył :)
Tak grałem sobie dziś w Rome II i nagle podczas bitwy zaskoczyło mnie... to:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...09ABD07DA17D7/. Czyżby powtórka z I patcha do Rome II? Żeby nie było - screen jest z dzisiejszego dnia, aktualny.