Pomocy!!
Wgrałem GEM-a i coś jest nie tak litery są jakieś niewyraźne i ustawić można Shader Model 3 wersje 4 i 5 są przyciemnione.
Wersja do druku
Pomocy!!
Wgrałem GEM-a i coś jest nie tak litery są jakieś niewyraźne i ustawić można Shader Model 3 wersje 4 i 5 są przyciemnione.
Jak będę szwendał się po twcenter, to zwrócę uwagę na to, jednak ani Rome 2, ani tym bardziej ikony do niego (zupełnie marginalna sprawa) nie są dla mnie priorytetem.Cytat:
Zamieszczone przez Stalowy Karaluch
Zauważyłem, że po mimo wielu poprawek nadal wystają drzewce włóczni z tułowia późnych triari i pedites extraordinari we frakcji rzymskiej.
nie wiem, co jest grane, ale ponownie na Steamie pobiera mi 0.81a... czyżby coś pozmieniali? Najgorsze jest to, że nie widać postępu tego pobierania...
jaja jak berety... zmieniło się teraz to na 0.81b... dziwy nad dziwami...
Nie pobieraj DeI ze steama tylko z linka podanego na stronie moda, zaoszczędzisz sobie kłopotów ;)
chyba tak zacznę robić, tylko gdzie wyłączyć automatyczne pobieranie tego na Steamie?
ok... mea culpa... po prostu go wywaliłem (te 4 części w managerze)...
Oj... widzę prawdziwy wysyp poprawek do łatki, ja też wpadłęm w pułapkę Steam, też wyciągam wnioski ale ja w przeciwieństwie do wielu z Was czekam na kolejną łatkę która wniesie do moda coś więcej niż tabuny jednostek. Dla osób świeżo podchodzących do modyfikacji zabawa będzie rewelacyjna, ja po ok 1500 tur na DeI patrzę na mod już niestety krytycznie. Steam jest wygodny ale jest też pułapką z której często nie ma już odwrotu.
Jeszcze ze dwa dni i mod powinien być w 95% sprawny i grywalny.
w najnowszej łatce nie wiem, czy to z moim kompem coś nie tak, czy coś się pochrzaniło, ale jak klikam na miast żeby zaatakować i pojawia się okno z zapytaniem, czy chcę wypowiedzieć wojnę, to nie ma w nim opcji Tak/Nie...
U mnie coś się pokiełbasiło. Odpalę romka z GEM, ale z nowym DEI już błąd wywala. Nawet jak zaznaczę w managerze samo DEI to nadal wywala.