Meta, dla mnie, zawsze bedzie symbolem metalu. Bedzie pelna definicja slowa metal. Za 5 pierwszych plyt bede ja wielbil! O! ;)
Wersja do druku
Meta, dla mnie, zawsze bedzie symbolem metalu. Bedzie pelna definicja slowa metal. Za 5 pierwszych plyt bede ja wielbil! O! ;)
Przy okazji...
Z racji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Sanktuarium zaprasza do wsparcia akcji i wzięcią udziału w licytacji paru gadżetów związanych z Iron Maiden.
Wszystkich gorąco zapraszam ;)
Pomińmy Nightwish za Tajry ;) to była dobra muzyka mimo wszystko, tak tak symphonic...:PCytat:
Zamieszczone przez Volomir
To byl syf. Tarja i jej nudny wokal nic tej "muzyce" nie dodawala.Cytat:
Pomińmy Nightwish za Tajry to była dobra muzyka mimo wszystko
Nietaktownie to możesz się zachowywa w restauracji ! :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
W towarzystwie też ;) co do nightwsiha :P szkoda wałkować temat.Cytat:
Zamieszczone przez Zagłoba
To jest temat Metal a nie Fani Slayera i innych a jest to dość rozległy temat - można mowić o subkulturze Metalowej albo o muzyce, ja siebie do subkultury nie chce ani zaliczać ani w nią ingerowac ale jeżeli mówimy o muzyce to nie widzę żadnego nietaktu w tym , że powiedziałem iż lubię Sabatona , nietakt jakby ktoś nagle wyjechał z tym , że uwielbia Biebera :lol: , to byb był nietakt. A jeżeli to nie temat o muzyce to proszę o moderatorów o zmienieniu nazwy na Subkultura Metal !
Cytat:
Powiedzieć że sie lubi Sabatona to jest takt a powiedzieć, że sie lubi Bimbera to już nietakt?
Bez sensu ;)
Sabaton przed Metallica i Slayer(LP darujmy sobie :? ) to tak jak mowic ze Green Day rzadzi przed Dead Kennedys :lol: :lol: No tak "Nowa fala Metalu" wyplywa na wierzch :mrgreen: ...i jeszcze:"Lubię też Mettalicę" :!: :!: :lol:Cytat:
Posluchaj rady i usun post ;) a pozniej rozkoszuj sie wirtuozeria tego utworu a nie "ymc-ymc-lup" Sabatona
http://www.youtube.com/watch?v=d7oGGud2Jk4
Przynajmniej Sabaton ma moim zdaniem lepsze teksty niż satanistyczny Slayer , na pewno Slayer ma mocniejsze brzmienia , ale jak już powiedziałem lubię Sabatona a jak wam to się nie podoba to wasz problem . A co do Biebera to o ile wiem to muzyka ( nie wiem jaka ale kurna na pewno nie metal), a Sabaton to Heavy-Metal więc myślę, że nie jest to nietakt tak jakby to było jakbym napisał w temacie Metal o Bieberze ! Wam może podobac się Slayer i inne podobne , mi Sabaton , innym jeszcze coś innego ale to nie powód do wykpiwania. Wolicie Slayer , good, może Wam by, ale ja i tak będe wolał Sabaton, chyba , że sam stwierdzę, że mi się znudzi i, bo każda muzyka kiedyś się znudzi , potem znów się jej słucha i tak na okrągło .