Wolny jest Nowogród w MKO 34 - po hasło do Aracza lub Matiska (MG):
viewtopic.php?f=555&t=13252&p=312800#p312451
Wersja do druku
Wolny jest Nowogród w MKO 34 - po hasło do Aracza lub Matiska (MG):
viewtopic.php?f=555&t=13252&p=312800#p312451
Wziąłbym gruzje w mko 34.
To do Zachara pisz.
===============================
Prawdopodobnie są do przejęcia Maurowie w MKO 25:
viewtopic.php?f=463&t=10594&p=312853#p312851
Frakcja nieźle rozbudowana, jest czym grać.
=======================
Edit:
Maurowie juz wzieci.
Oddaje wko31 Genue. Sytuacja srednia. Wojna z Wegrami, Dania, Hiszpania i Maurami... Saojusz z Biz i Wenecją.
Z powodu braku czasu i chęci oddaje część KO, będe robił tury póki nie znajdzie się zastępca.
MKO 23-Bułgaria,dobra perspektywa,odbudowane gospodarcze państwo ma ambicje kolonialne.Sojusz z Węgrami,Gruzją i Nowogrodem.
MKO 26-KO na bloki,Turcja,sytuacja dobra,dobrze rozwinięta gospodarka.
MKO 27-sytuacja słaba,bronimy się przed mocno wygrywającą Anglią,
MKO 28-HRE-sytuacja bdb,podbita Skandynawia,stracony Wiedeń,sojusz z silną Anglią i ginącym Bizancjum
MKO 29-Polska-sytuacja słaba,stracone prowincje,zdrada zmiana strony przez Wenecje, wojna z Danią i Węgrami
WKO 32-Francja,przegrywana wojna z Wenecją, sojusz z odrodzonym HRE,Szkocją.Francja posiada 2 wasali Aragonie i Hiszpanie.
WKO 35-Aragonia-sytuacja średnia,wojna z Maurem i Sycylią, sojusz z Hiszpanią i HRE,zdobyte Toledo miasto Algier
WKO 36-Nowogród-początek KO-sytuacja średnia,kasa na +,zdobyta Ryga, wojna z Litwą i Danią.Sojusz z KIjowem i Bułgarią.
BC 17-Gruzja,sytuacja bdb, wojna z Kipczakami,sojusz z Biz i Armenią
WKO 31-mg
WKO 33-mg
Algier? Już dawno go odbiłem.Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Mam ostatnio ograniczony dostęp do internetu ,wieć proszę o wyrozumiałość i ewentualne info o turach na gg.Problem zniknie od września.
Od jutra do soboty mnie nie będzie powodem jest wyjazd sprawy związane z Brytanią i Krucjatą z hasłami pozostawiam w rękach dentora a MKO35 i WKO 35 zostawiam w rękach RemaPL.
Od czwartku wieczorem do niedzielnego wieczora będę poza zasięgiem wszelakiego internetu i kompa. Jeszcze do tego czasu będę robił turę, ale dobrze by było, gdyby z resztą tur do niedzieli wytrzymać :P I tak jest straszny zator w turach, wiec nie zrobi to żadnego znaczenia ;P
Żeby nie zapomnieć. Od piątku do poniedziałku nie będzie mnie na forum. Wyjeżdżam na kolejne zawodu(w speedcubingu) i najprawdopodobniej nie będzie tam połączenia z internetem :| W poniedziałek rano powinienem już wrócić ale po 13h w pociągu wątpię abym udał się w inne miejsce niż do łóżka :D