-
To Lugiowie, lud z którego wywodzili się piękna Lidia i mocarny Ursus z "Quo vadis". Fajna ta rozgrywka Rzymem, piękne wykonane jednostki . Mam jednak dwie uwagi. Po pierwsze czemu Tarent ma drewniany mur, powinien mieć murowany, wszak Tarent był najpotężniejszym miastem na południu Italii. Po drugie widzę że zasięg ruchu armii będzie taki jak w EB1, na jednym ze screenów widać że droga z Kapui do Tarentu zajmuje aż dwie tury, w przeliczeniu na czas rzeczywisty to by było pół roku! No bez przesady, w pół roku to z Kapui można by do Marsylii dojść.
-
Prędzej tam żyły plemiona sarmackie. Słowianie przybyli dopiero w ok. V-VII wieku ;)
-
Poliorketes, wiem ale AI ma swoje prawa :). Poza tym potrzebujemy testerów więc dlatego z przyjemnością mogę ogłosić datę premiery EBII na sierpień tego roku :).
I będzie to open beta po to aby zebrqć jak najwięcej informacji od graczy i wiedzieć co musimy poprawiać itp.
-
-
Tak długo czekałem na wyjście moda, że teraz, gdy padła konkretna data, czuję się nieswojo. Ale radujmy się:champagne:
-
Możemy jeszcze przedłużyć oczekiwanie jeśli chcesz ;) . A tak serio to chcemy go wypuścić. Potrzebujemy całego mnóstwa testerów mogących dać nam info co gdzi i jak należy poprawić. Własnymi siłami nie damy rady sprawdzić każdej pojedyńczej rzeczy którą w ostatnich miesiącach implementowaliśmy. Tak czy siak będziecie mieli co robić, ale ostrzegam, że to open beta, a nie skończony produkt. Tak na marginesie, ta nasza beta ma więcej skryptów i jest bardziej stabilna niż pierwsze wersje EB1.
-
Już się boję co do długości tur... o.O
-
Nie powinno być źle.
Ok, widziałem już że zgłaszają się do nas ekipy z prośbą o pliki textowe do tłumaczenia. Jeśli jest chętna ekipa do tłumaczenia EB2, mogę załatwić te pliki. Potrzebuje tylko info czy ktoś podejmie się tego zadania.
-
Jak zbierze się parę osób, to dołączę do ekipy spolszczającej, tylko z co najmniej 4 by się przydały.
-
To i ja w miarę możliwości pomogę w spolszczeniu :)