To chyba nie tu miało trafić...
Wersja do druku
To chyba nie tu miało trafić...
Sorry, to miało iść do Krzyżaków, a tutaj co innego ma iść (ale to wieczorem lub jutro do południa, bo zaraz wychodzę).
Sprawdziłem u siebie w trybie Single Player i u mnie komenda create_unit działa, ale komenda create_building jest nierozpoznana. Blackhand możesz sprawdzić, czy u ciebie działa create_building ?? Wpisz po prostu create_building w konsoli i nic więcej. Jeśli komenda działa poprawnie to pokaże się "error: character or settlement not found", a jeśli nie działa, to "error: command not recognised (use ? for help)".Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Jeśli komenda będzie nierozpoznana, to zrób tak:
Wczytaj ten zapis gry (sam koniec tury Węgier): www.speedyshare.com/PeuSD/wk34t28domenA6.sav
Otwórz konsolę, wpisz komendę "add_money 14453" i zarządź w zwyczajny sposób (a nie przy użyciu konsoli) budowę portu w mieście Olaszorszagom (na południu Italii), wpisz komendę "add_money -12953", kliknij klepsydrę i zrób zapis dla Zachara (Kijów).
Później dla pewności przeklikaj klepsydrę do Francji i sprawdź, czy nadal występuje bug i crushuje grę.
Jeśli nie, to będziemy wiedzieli, że można naprawić bug odbudowując zburzony port, czyli nie trzeba powtarzać całej tury.
O ile to zadziała, to Zachar zrobi swoją turę, a później Litwa i Avasil powtórzą swoje. Jeśli nie, to ja też będę musiał powtórzyć.
Komenda z budowaniem budynku faktycznie nie chwyta, ale jak się dobuduje port tura będzie iść dobrze.
http://speedy.sh/shUHR/wk34t28Kiev.sav
Kijów
Zachar zrobi ??