Re: Dyskusja ogólna o grze Total War: Rome II
Boje sie tylko ze wraz z Tw:arena skonczy sie seria ktora znamy, a CA bedzie wylacznie ulepszac ta produkcje i ewentualnie wypuszczac inne tego typu gry wylacznie do multi z systemem mikroplatnosci. Swoja droga nie ma chyba wiekszego scierwa niz tego typu system platnosci w grach.
No smutne to :( Wiecej spedzilem czasu na forum niz z gra heh. Powiem Wam,ze mnie rozczarowal ten DLC greckich miast. Mam wrazenie,ze to mialy byc zwykle dostepne nacje ale zrobili DLC platny.No ja czekam jak wspomnialem na Seleukidow. Bo taka widze kampe mp; Rzym kontra oni. Zreszta sobie moge czekac. Bez stosownych poprawek nie mam co grac.
Cytat:
Zamieszczone przez Rafix94
Jest mi w stanie ktoś powiedzieć kiedy otrzymamy poradnik, który obiecali nam przy zamówieniu Roma na muve.pl? Przepraszam, jeżeli wybrałem niewłaściwy temat, ale nie wiedziałem gdzie napisać, a nie chciałem tworzyć nowego tematu ;)
Sprawdź maila. Mi dziś wysłali poradnik, ale jeszcze go nie przeglądałem.
Cytat:
Zamieszczone przez dawid621
Boje sie tylko ze wraz z Tw:arena skonczy sie seria ktora znamy, a CA bedzie wylacznie ulepszac ta produkcje i ewentualnie wypuszczac inne tego typu gry wylacznie do multi z systemem mikroplatnosci. Swoja droga nie ma chyba wiekszego scierwa niz tego typu system platnosci w grach.
Jak produkt dobry, to moge placic. Nic nie ma za darmo. Nawet za wierzenie w Boga masz mikroplatnosci;)
Ja też mam grę z Muve, to tam miał być jakiś poradnik ?
......a rzeczywiście jest -przyszedł 7 października, 268 stron jest co czytać.
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Jak produkt dobry, to moge placic. Nic nie ma za darmo. Nawet za wierzenie w Boga masz mikroplatnosci;)
Ja tam wole zaplacic raz i miec dostepne wszystko, a nie dodatkowo placic za inny kolor majtek bohatera, jak to bywa w niektorych rzekomo darmowych grach.
Cytat:
Zamieszczone przez Niesmiertelnik
Podobnie jak pochwalne peany płatnych pachołków, których nicków nie wymienię, ale wszyscy i tak wiedzą o kogo chodzi - ze trzech jest i się pocą jak tu z gówna bicz upleść.
Czekałem trochę czasu na reakcję Samnicka, co duszpastersko ogłasza kto i za co. Nie doczekałem się. Najbardziej żal mi Umbrechta, mnie stać na odwagę żeby nick wymienić, bo koleś coś robi żeby Rome 2 był lepszy. Moje posty, jak i innych pachołków, no żeby chociaż płatnych ;) , raczej służyły powstrzymaniu spamu nienawiści. Ja teraz teatralnie ;) proszę o usunięcie konta (aczkolwiek jako gość dalej będę szperał na forum w poszukiwaniu informacji, bo paru chłopaków dobrze gada.) A panu duszpasterzowi życzę darmowych Selucydów. Hej
Cytat:
Zamieszczone przez Argail
koleś coś robi żeby Rome 2 był lepszy.
A coz takiego,jesli mozna wiedziec ?
Chociażby zamieścił poradnik do modowania oraz jest jedną z osób pracującą nad modem na wszystkie frakcje.
Cytat:
Zamieszczone przez Argail
Ja też mam grę z Muve, to tam miał być jakiś poradnik ?
......a rzeczywiście jest -przyszedł 7 października, 268 stron jest co czytać.
O, to jak cos znajdziesz ciekawego, to mozesz na forum sie pochwalic.