Re: Mistrzostwa świata RPA 2010
Cytat:
Przypominam ,że to POLSKA
Takie gadanie nie polepszy sprawy.
Cytat:
No np. Lewandowski gra w jakies nowej druzynie, gdzie strzelił gola z przewrotki! A w Polsce jakos tak strzelac nie mogl
Zobaczymy jak zagra z profesjonalnymi zawodnikami, a nie z drużyną zwaną Sportfreunden Lotte. Przewrotki nie są żadnym wyznacznikiem.
Cytat:
Młoda gwardia też.
Co masz na myśli?
Cytat:
nie chodzi o ten mecz, tylko o styl gry. Np. mecz z Serbią i Finlandią, 70 minut pod bramka rywala, 50 minut dośrodkowań przez Błaszczykowskiego oczywiscie 0 goli.
W dodatku brak motywacji np. Z Hiszpania z tego co pamietam nie mielismy nawet szansy na dojscie do wrogiej bramki, ktos tu wie co to kontratak ?
Zauważ, że:
1)Smuda eksperymentuje
2)zagraliśmy 3 mecze w przeciągu 11 dni (!)...szaleńcze tempo narzucił Smuda...nasi chłopacy mogli być zmęczeni
3) http://www.sport.pl/pilka/1,65037,79950 ... palu_.html --> to nie brak motywacji...to po prostu zmęczenie.
Cytat:
Jakby sobie poszli wszyscy do Niemiec to by byli najlepsi, a tak to "dupa"
Jakby wszyscy "sobie poszli" do Niemiec to większość, by grzała ławy.
Cytat:
ze lepiej inwestowac w mlodych i ich uczyc w Polsce?
Tu trzeba u nas zmienić myśl trenerską od 5latka aż do dorosłego zawodnika. Tak, lepiej inwestować od najmłodszych. Tak wszędzie robią na zachodzie.
No tak, lepiej wpuścić Krzynówka, który ostatnie mecze w reprze grał beznadziejnie, ciągle strzelając z daleka zamiast podać. Aż się dziwiłem kiedyś, że z roznego nie próbował strzelic gola :lol: Ty chyba patrzysz się na to, kto jakim piłkarzem był w najlepszej formie i na tej podstawie chcesz ich wrzucać do kadry - ale za zasługi się nie gra niestety.
Cytat:
2 lata temu, Polska Portugalia 2-1 i zobacz sobie skład
http://www.euro-mistrzostwa.com/grupa/a ... ugalia.php
Teraz 0-6 z Hiszpanią. Więc mi tu nie gadaj ,że lepiej jak są młodzi, jak jest gorzej!
:roll: Logika niesamowita.
Cytat:
Wisła mogła spokojnie 5-0 wygrać, nigdy nie zapomnę tego strzału Peszka na prawie pustą bramkę.
Tak, bo Peszko gra w Wiśle. Niemcy też dominowali w meczu z Serbią, i co? Przegrali 1:0. Nie zawsze wszystko dobrze się układa, wiele razy jest przewaga, ale nie odbija się to na bramkach.
Cytat:
Młoda gwardia też.
Jak młoda gwardia się może wykruszać ... jesteśmy na etapie wypróbowywania nowych zawodników, nadal czekają kolejni do sprawdzenia.
Tak w ogóle to polecam przenieść posty do tematu o piłce nożnej ;]
Cytat:
chcę stworzyć młodą kadrę. Szukam piłkarzy szybkich i dobrych technicznie. Z tym składem za dwa lata możemy powalczyć, a za cztery będą mieli 25-26 lat
Z tego rozumiem, że mamy teraz przez 4 lata przegrywac mecze, patrzec jak kibice narzekaja itp zeby potem wygrywac? Zobaczymy, jak po tych 4 latach bedziemy grac gorzej jak teraz :lol: :lol:
Cytat:
Cytuj:
Młoda gwardia też.
Co masz na myśli?
Lewandowski w Niemieckiej drużynie
Kod:
Tak, bo Peszko gra w Wiśle.
Co to ma do rzeczy, że gra w drużynie wicemistrzów Polski?
Cytat:
No tak, lepiej wpuścić Krzynówka, który ostatnie mecze w reprze grał beznadziejnie, ciągle strzelając z daleka zamiast podać.
Jakie ostatnie mecze? Ostatnie to pamietam tylko Finlandia Serbia Hiszpania Bułgaria [?] i go nie widzialem, poza tym jak by byl wystawiony podany przeze mnie wczesniej sklad to by wystarczyl tylko trening i taktyka
Nie ma sensu chbya kontynuowac tej dyskusji w temacie o MS 2010 8-)
? :shock: ja zawsze myślałem, że zdobyliśmy majstra, ale chyba Oskar wie lepiej.