Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
cześć zamierzam kupić laptopa (do gier,filmów, przeglądania internetu itp.)
Póki co ten model najbardziej przypadł mi do gustu.
http://www.neonet.pl/?p=lenovo_y580a_59 ... bsbox_hash
Co o nim sądzicie?
Jak ten laptop radziłby sobie z grami typu shogun2,metro2033,ACIII,fifa 13.
Z góry dzięki
Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Jak ten laptop radziłby sobie z grami typu shogun2,
Mam podobny sprzęt tylko z GF650GT czyli 10-15 % wolniejszą a SH2 śmiga na ultra , więc bez obaw.
Potrzebuje waszej pomocy.
Mam problem z mikrofonem. Po prostu gdy chce nagrać swój głos, zamiast tego słyszę szum. Ktoś umie mi doradzić jak poprawnie. Moja karta dźwiękowa: Realtek. Ktoś, kiedyś miał podobny problem i umie go rozwiązać?
Może ktoś się na tym zna,ale zapytam:
-Jaki masz mikrofon?
-Jakiego programu używasz to nagrywania?
Do nagrywania polecam AudaCity.
mam słuchawki genius z mikrofonem. Problem tyczy się również normalnych rozmów przez skype,steam itp. Zacząłem używać program Action, a tak to testowałem w systemowym programie do nagrywania głosu.
Może w mikrofonie coś pieprzneło? Ja tutaj nie mam za wiele rad bo sie zwyczajnie nie znam na tym :P
Dziękuje, że próbujesz pomóc :) Sprawdzę inny mikrofon, ale myślę jednak że to zależy od ustawień.
Można w Windows 7 zrobić przywracanie systemu wpływające na wszystkie pliki? Dzisiaj w nocy chcialem cos na plyte sobie zgrac, zainstalowalem nero 12 ale jest dziwny w obsłudze, więc zainstalowalem stare nero 6 tak czy inaczej nie mialem czystej plyty i się nie udało, wiec wylaczylem kompa. Dzisiaj rano włączam, połowa ikonek na pulpicie jest białych, patrzę, a na dysku D 80 gb wolnego miejsca, chociaż był cały zapełniony :o Wszystko z Program Files mi się usunęło. Nie wiem jakim cudem wszystkie gry z dysku mi się skasowały, ale mozna to jakoś odkręcić? Zrobilem przywracanie do wczoraj rana, ale to wplywa tylko na jedną rzecz np. usuwa zainstalowaną gre, a inne pliki zostają jak są :cry: :cry:
Spróbuj wybrać inny punkt. Jeżeli to nic nie da, a nadziei bym sobie nie robił, to dupa. Można próbować przywracać utracone pliki przy pomocy darmowych programów, ale te nie są zbyt dobre i do tego może pojawić się problem z danymi w rejestrze.