Też miałem taką nadzieję, ale na trailerze 5 sezonu widać jak stoi obok Lagerthy... :rolleyes:
Wersja do druku
Też miałem taką nadzieję, ale na trailerze 5 sezonu widać jak stoi obok Lagerthy... :rolleyes:
No wybornie!Nie mogę się już doczekać rozwiązania największej tajemnicy tego serialu albo chociaż nakierowania na jej rozwiązanie:
Jak dla mnie 2 sezon "Pozostawionych" zmarnował całkowicie potencjał serialu więc mam mieszane odczucia co do kolejnego sezonu.
Właśnie kończę oglądać "frontier" (Khal Drogo w roli trapera walczącego z kompanią zatoki Hudsona). Niestety serial słabiutki.
https://www.youtube.com/watch?v=2J5wTsYAh94
O, przydatna opinia bo przymierzałem się do tego serialu.
Lecz zacząłem Black Sails - po pierwszym odcinku myślę, że będzie spoko. Zobaczymy jak dalej. Ktoś już oglądał?
Oglądałem i oglądam. Serial świetny.
Taboo oficjalnie dostało sezon 2 :D
Bardzo dobra nowina. ;)
Jeszcze tylko (aż) trzy tygodnie:
A ja oglądm sobie serial "Legio". Czyli bajke o X-menach ale tych mniej znanych. I szczerze ten serial polecam! Od razu mówię, to nie Arrow, Daredevil czy inni Agenci Tarczy. To zupełnie inne spojrzenie na bohaterów. Bardziej psychologiczne, a wręcz psychoanalityczne i dla ludzi, którzy stronią od ekranizacji komiksów. Tutaj mutacje to nie dary a przekleństwa. Walk nie ma prawie wcale, za to mamy GENIALNE kadry! Jak z filmów Wesa Andersona (tego od Grand Hotel Budapest). Do tego zakręcona zabawa różnymi alternatywnymi rzeczywistościami, podświadomością analizą wspomnień itd. Na prawdę kawał dobrego serialu. Choć trzeba przyznać, serial jest dosyć nierówny... Są momenty taki 14/10 ale i słabsze chwile. Kuleje postać blond-miłości chociaż coś czuję że na końcu może wyjść jakiś fajny twist ;) Trochę irytuje mnie główny bohater - ale tylko we wspomnieniach! Jest dosyć sztuczny, za to w normalnej linii czasu jest spoko. Ale z drugiej strony mamy parę nad wyraz ładnych bohaterek i... POSTAĆ NURKA TO KOSMOS! 88/10 ;)