Masz SS 6.3 czy SS 6.4? Spróbuj użyć ai bitewnego Germanicu5 wersja 5.7. viewtopic.php?f=32&t=8859
Wersja do druku
Masz SS 6.3 czy SS 6.4? Spróbuj użyć ai bitewnego Germanicu5 wersja 5.7. viewtopic.php?f=32&t=8859
6.4 naturalnie i sprobuje tego Ai, niby je wgralem (cos nie chcialo dzialac, ale jeszcze raz to zrobie).
Jak instalacja z setupu nie działa prawidłowo zrób ręczną instalację w katalogu g5 w mods masz Maunual_Integration. W opisie ai napisałem bodajże jak to zrobić. SS 6.4 ma sporo bugów, nie wiem czy da się to naprawić, ale walcz.
Bede walczyl :)
W ostatecznosci wroce do Bellum w ktorym mi brakowalo wizualnych ulepszen jednostek (zbroje). W sumie to tylko tego.
No to jeszcze raz wgralem i niby nie crashuje. Krucjata na Wilno, spora bitwa (5 tysiecy chlopa) no i nie bylo zadnych problemow. Dzieki za rade jak zwykle.
Jednak kolejan bitwa z litwinami no i crash. Log mowi ze crash natapil poniewaz na polu bitwy byly jednostki ktore nie istnieja (bledny jest ich kod lub cos). Dziwne, podejrzewam ze msuze reisntalowac SS.
Czy SS 6.3 jest spolszczona, albo czy istnieje spolszczenie?
O ile wiem to nie ma spolszczenia do SS 6.3
Ale zajrzyj tutaj: viewforum.php?f=45
Próbuje włączyć SS 6.3 a tu błąd o treści : Unable to locate KIngdoms.exe Run launcher again for a new browse dialog.
Ktoś zna rozwiązanie problemu ?
Coś mi ostatnio jebło w kompie i nie mogę zainstalować ani odinstalować dodatku Britania, gdy klikam na odinstaluj launcher pokazuje instalacje gry ktorej nie da sie dokończyc ponieważ gra prosi o płyte KIngdoms, ktorą mam oczywiście włożoną ale jak by komp jej nie widział , a w menu dodatku Kingdoms zawsze mam opcje zeby grać w Britanie.I stąd kolejne pytanie jak odinstalowac coś takiego ? Inne dodatki działają prawidłowo
Próbuj zbadać jakimś programem co się uszkodziło.
Np. spróbuj programów z poprawy wydajności Bellum, w Zbrojowni w modach ukończonych w Bellum Crucis.
Bład przez ktory nie moge nic zrobić z Brytanią pojawił sie 2 tygodnie temu, problemy programami likwiduje na bieząco wiec nie moge zdobyc zadnych raportow.Poza tym to nie mam na kompie zadnych plikow zwiazanych z Britanią a w menu dodatkow zainstalowane jest.
Witam wszystkich forumowiczów :) Zarejestrowałem się specjalnie, żeby poprosić Was o pomoc. Gdy próbuję pobrać moda ze stronki podanej w 1 poście, gdy próbuję pobrać instalator (stąd http://www.gamefront.com/files/17340589) wyskakuje mi komunikat, że strony nie odnaleziono. To samo mi się pokazuje podczas próby pobrania plików ręcznie i z innych linków podanych na stronie. Teoretycznie działa link z torentów (http://www.gameupdates.org/details.php?id=4247) ale nie jestem do tego przekonany. Może mi ktoś doradzić co robić w takiej sytuacji? Albo powiedzieć czy z torentów można bezpiecznie tego moda pobrać? Z góry dziękuję za pomoc :)