Zapowiada sie dosc obiecujaco...jak na wiekszosci zwiastunow ;)
Wersja do druku
Zapowiada sie dosc obiecujaco...jak na wiekszosci zwiastunow ;)
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Nie o to mi chodziło. Właśnie leci na discovery world. program nazywa się starcie generałów/Clash of the generals. Dużo ciekawszy niż to co podałeś. :)
na dziś sympatyczny thriller z Douglasem - The Game.
Genialnym trudno go nazwać, ale na pewno wart poświęconego nań czasu.Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Wstyd się przyznać, ale dopiero niedawno obejrzałem 12 Angry Men - arcydzieło pod względem gry aktorskiej.
Jesli to stara wersja z Henry Fonda to sie zgadzam ze ten film to klasyka ;)
Niedawno obejrzałem Prestiż, bardzo ciekawy, dobrze zagrany zrealizowany film Nolana ;) wciągnął mnie w ten świat sztuczek zarówno na scenie, jak i poza nią, no i ciekawa puenta.
Byłam wczoraj na premierze filmu "Weekend" Cezarego Pazury. Mimo miażdżącej dzieło krytyki, film na tle innych polskich produkcji jest moim zdaniem na wysokim poziomie. Owszem - może fabuła dość standardowa, ale całość przyjemnie się ogląda. Szczególnie zapadł mi w pamięć Andrzej Andrzejewski grający psychopatycznego bandziora ;) (aktora na pewno kojarzycie z roli Pelego z filmu "Job").
Jedyne do czego się przyczepię, to ostatnia scena, w której wystąpiła żona Pazury. Nie wiem czym go przekupiła, jak wybłagała, ale tak drewnianej gry aktorskiej w życiu nie widziałam. To tak jakby automatyczne sekretarka telefonii komórkowej czytała tekst. Nie dość, że wyglądała mało atrakcyjnie to nie potrafiła normalnie (czyt. naturalnie) powiedzieć: "Dzień dobry, czy są wolne pokoje?". Ałć.
Ale film polecam ;)
coś uparli się ci kosmici na tych amerykanów
"Battle Los Angeles"
http://www.youtube.com/watch?v=PKC_ORM0vpo
"Cowboys And Aliens"
http://www.youtube.com/watch?v=9NKWhhrv ... re=channel
A ja oglądnąłem wczoraj ( wreszcie ) Machete ;) I powiem wam, że jeden z lepszych filmów jakie ostatnio oglądnąłem. To jest taki pastisz, taka dawka ironii i wykpiwania, że bania mała. Sceny z kampanią na reelekcje senatorską wgniatają w ziemie. Po poziomie absurdu widać, że jedynie Rodriguez z Tarantinem mogli nakręcić ten film ;)
Mi się też spodobał Maczeta ale brakowało mi czegoś, czegoś takiego no nie wiem... czuję lekki niedosyt :D ale jak On wyrywał te panienki (poker face) :D najlepsza jest ta pierwsza rozpierducha :lol: