Spokojnie z tym Win 7, Małymiękki zapowiedział wsparcie techniczne dla XP do 2014 roku (albo 2012) więc mamy jeszcze dużo czasu. Chyba, że masz zamiar korzystać z bibliotek DirectX10, wtedy warto przeskoczyć na nową windę.
Wersja do druku
Spokojnie z tym Win 7, Małymiękki zapowiedział wsparcie techniczne dla XP do 2014 roku (albo 2012) więc mamy jeszcze dużo czasu. Chyba, że masz zamiar korzystać z bibliotek DirectX10, wtedy warto przeskoczyć na nową windę.
A, to dobrze że jeszcze jest tyle czasu. Może sam się przekonam :) do win 7.
Mam pytanie
Mam kartę graficzną Asus Radeon 4870
Karta jest już po raz czwarty w naprawie ciągle z tym samym problemem,mianowicie psuje się wentylator.Karta była wymieniana na używaną.
Pytam się was co to powoduje pech czy może coś natury technicznej płyty głównej
Po trzeciej naprawie masz już prawo do zwrotu pieniędzy albo wymiany na nowy pierwsze słyszę, że na używany). Mi 2900XT wymienili przy pierwszym zgłoszonym problemie. Co może mieć wpływ. Wyjątkowe szczęście albo zasilacz. Płyta główna, owszem, jeśli to jakiś low-end ale to wiązałoby się i tak z zasilaczem.
Czyli musiałbym się sadzić Asusem?
Tata składał papiery do kierowniki sklepu arest [www.arest.pl] że żądamy zwrotu pieniędzy lub nowej karty.
Facet powiedział że sprawę da się rozwiązać tylko w sądzie,a znając uroki nasze sądownictwa prędzej kupie nową kartę za swoją kasę z urodzin itp.
Nie daj im się. Idź do urzędu ochrony konsumentów albo inspekcji handlowej. Ostatecznie napisz do jakichś e-pism i powinni sobie przypomnieć, że przysługują ci prawa ;)
Czy ktoś zna jakiś działający konwerter mp4 na wmv lub mp4 na mkv ?
Jeśli mogą być konwertery online to polecam http://media-convert.com/pl/ albo http://www.zamzar.com/url/Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Wie ktoś jak włączyć Visual Basic w Excelu 2007?
Zobacz w pomocy excela wpisalem tylko visual i wyskoczylo spore rzeczy powinienes znalesc tego czego szukasz
Witam, szanownych forumowiczów.Chciałbym zmodernizować mego kompa przy jak najmniejszym koszcie :P
moja obecna konfiguracja:
procesor: Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz
plyta glowna: Asus P5VD2-MX
ram: to już sam dokupiłem do 2.5 gb więc Ram zostawmy ;)
karta graficzna: Geforce 7300 Gs
Z góry dziękuję za wszelkie porady...