Nie uważam tak, choć fakt są słabsze od tych pontyjskich. Poza tym co miałbym do wyboru ? Szlachtę, gdy spodziewam się szturmówki ? Jazdę, której nie mogę użyć, bo mi gienek zginie ? Rydwany akurat pasują jak ulał :D .
Wersja do druku
Nie uważam tak, choć fakt są słabsze od tych pontyjskich. Poza tym co miałbym do wyboru ? Szlachtę, gdy spodziewam się szturmówki ? Jazdę, której nie mogę użyć, bo mi gienek zginie ? Rydwany akurat pasują jak ulał :D .
Strategia jest skuteczna, gdy przynosi zwycięstwo. Klęska ma zawsze swoją przyczynę lub przyczyny. Jesteś dobrym graczem, lecz dobrałeś złe jednostki.
Grając Armenią nie boję się rydwanów.
Icenowie mają dobre włócznie i bardzo dobrych szermierzy. Przyzwoitą lekką jazdę oraz jednych z najlepszych procarzy w grze.
Kaw Icenów musi mieć wsparcie włóczni by móc zneutralizować szlachetną, czy kapadocką jazdę.
Nie wziąłbym także poborowych. Zwłaszcza na tych zasadach.
Problem polega na tym, że nie biorąc poborowych nadal dostajemy szarżę, a te 600 denarii nie wiele daje, bo mamy max 5 mieczy.
Poza tym stoczyłem dwa wygrane mecze z 阿尔卑斯的企鹅 ( heh :drunk: ) oraz Flamingo. Chińczyk od Arwernów był dziwny, a na dodatek łamał zasady. Flamingo stawiał się jak mógł Syrakuzami, natomiast szlachta go wycięła. No może trochę kawalerią źle zagrał i dał niepotrzebną kampańską.
Załącznik 2740 Załącznik 2741
brawo ;) . jednak ja lepiej wczoraj zagralem syrakuzami :D
Idę jak burza :D. Następny mecz do kolekcji i trzy punkty do kieszeni. Pozostali jeszcze Arewakowie, Partia, Epir, Nerwiowie i Galacja Zachara.
Załącznik 2742
Plus w Twojej grupie jest taki ze masz sporo barbarow ;)
Zawsze mogłeś zmienić na Kimmerię, wtedy byś miał łatwiej :) .
Chyba mnie zbanujecie za chwalenie się :drunk:
Pokonałem najlepszego zawodnika w mojej grupie ( nie licząc Blackbearda), choć było ciężko.
Załącznik 2743
Swoją drogą jak u Was panowie z pushowaniem ? Bo u mnie pełna kultura, nikt nic na chama nie robi póki co, żeby za wszelką cenę procki zabić.
hehe wygrałem z Baktria :drunk:
Graty !