Niee, Idila, zastanów się jeszcze. Zostaw sobie przynajmniej mko36. Nie rezygnuj w decydującym momencie :(
Wersja do druku
Niee, Idila, zastanów się jeszcze. Zostaw sobie przynajmniej mko36. Nie rezygnuj w decydującym momencie :(
Wstępnie biorę Gruzję, muszę tylko przejrzeć sytuacje
wezmę Polskę w mko35 ( choć przejmowanie zawsze jest trochę frustrujace). Trzeba łatać dziury w kampaniach
Witam, niektózy mogą mnie kojarzyć ze starego nicku(Adi087 ;) ). Także, z racji tego, że aktualnie mam dużo wolnego czasu i poniekąd zostałem namówiony to przejmę jedną kampanię. A dokładnie Francję w mko XXXV.
Wolna Bułgaria w mko37
Państwo jest wasalem Bizancjum. Jednakże to dotychczas bardzo dobrze prowadzona nacja i pod kierunkiem Seniora może być dobrym poligonem szkoleniowym nawet dla początkujących graczy
Nie sugerujcie się tym, że to wasal, bo Bułgaria z tego co mi wiadomo nie ma już żadnych zobowiązań finansowych itd. wobec Bizancjum, więc równie dobrze mógłby to być sojusz pod kierownictwem Cesarstwa. :)
Mogę przejąć Bułgarię, zobaczę sobie jak się gra na tym nowym patchu.
Ok, super :)
Jak coś to matisek gra Bizancjum, to najlepiej do niego jeśli chcesz się rozeznać w sytuacji w Kampanii
Przejąłem i mam już hasło. Jeśli macie jakieś propozycje dyplomatyczne to zapraszam:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...sada-Bułgarii
Proszę o wpisanie Wenecji w MKO37. Bardzo silne państwo, w sojuszu z największą potęgą kampanii, Bizancjum. Znajduje się na pierwszej linii, w styczności z obcym sojuszem, dlatego gra od początku będzie ciekawa. Więcej napiszę, kiedy będę miał więcej czasu.