-
Ashgan, właśnie dlatego że to ma być ćwiczebnie chcę rozegrać to KO jako seria YT. Bo w sumie najgorzej nam wyszła organizacja przed publikacją. Powinniśmy teraz zacząć to organizować na zapas, i tak ja Radek mówi, nagrywać, szykować zapowiedzi intro i w ogóle i ustalić premierę np. na 1 listopada (taki przykład) kiedy seria będzie już gotowa. Każdy ustawi swoje odcinki do publikacji poprzez opcje Zaplanowane.
WMM, nie rozumiem tego problemu z epickimi modami :( Jeśli gramy dla funu to balans nie ma najmniejszego znaczenia. Po drugie na serii może nam się udać znaleźć więcej mniejszych youtuberów, jest ich na prawdę od groma. A nawet jeśli to nie będzie problem z nie-youtuberami. Przekonuje mnie jednak fakt, żeby w formie ćwiczeń zrobić kampanię dla mniejszej liczby graczy by wprawić się organizacyjnie przed większymi epickimi modami dla kilkunastu graczy.
I jedna ważna sprawa Panowie.
Pewien wielki youtuber na privie mi napisał, że to będzie crap i nasza kampania będzie nie wypałem. W imieniu Wielkiej Wszechkapusty nawołuje do wszystkich Generałów tutaj byśmy udowodnili mu iż wielce się myli!
-
Wedle wiki.totalwar w kampani ameryk jest 9 frakcji z czego 2 są niegrywalne, ale Norwegia i Mongołowie też były niegrywalne więc to problemem pewnie nie jest :)
-
To jak? Ameryka, a TA, Warhammer czy TES, gdy się wprawimy jako trzecie KO? Myślę, ze byłoby to najoptymalniejsze rozwiązanie
-
Moim zdanie tak, wedle wiki mamy tak :
Apachean Tribes
The Aztec Empire
Chichimec Tribes
The Mayans
New Spain
The Tarascans
The Tlaxcalans
England
New France
Najbardziej OP wydaje się Anglia toteż ona powinna być kontrolowana jako SI.
-
Jak dla mnie powinniśmy to zrobić na Modzie fantasy, inaczej cały czas będziemy tego unikać i szukać zwykłych kampanii
-
Jestem za pod warunkiem , że nikt jeszcze nie dołączy :P
-
Ok, poprawka odnośnie Ameryk -> jest 7 frakcji, a więc odpada :) dostosuję się do Was, dla mnie każda kampania będzie mega ;) popieram nawet kampanię Partii Polskich :D
-
A ile jest w pozostałych.
-
to dawajmy tego third age, bo bedziemy cały czas debatować za i przeciw i nigdy nie zagramy :D. Niech ktoś założy temat lub coś w tym stylu gdzie można by się wpisać itp i szukajmy ludzi :D
-
Z epickimi modami chodziło mi o długość takiej kampanii. Będziemy potrzebowali mnóstwa tur żeby to rozegrać, wolę krótsze kampanie a intensywniejsze.