Czekamy na wygraną Islandii. Kraj, który ma 330 tys. mieszkańców kontra 53 milionowy moloch.
Po pierwszej połowie 2:1 dla Islandii. Ćwierćfinały mogą być "egzotyczne" - Polska, Islandia przy Niemcach, Włochach. :D
Kibicujmy wikingom z całych sił!
Wersja do druku
Czekamy na wygraną Islandii. Kraj, który ma 330 tys. mieszkańców kontra 53 milionowy moloch.
Po pierwszej połowie 2:1 dla Islandii. Ćwierćfinały mogą być "egzotyczne" - Polska, Islandia przy Niemcach, Włochach. :D
Kibicujmy wikingom z całych sił!
Jak przywalą jeszcze jedną bramkę to mi kupon wejdzie ale nawet jak się mecz zakończy takim wynikiem to nie będę płakać nad 5 funami.Ciekawe co jutro się będzie działo w tych sklepach jak Synowie Albionu odpadną z turnieju?
http://i63.tinypic.com/24cum2x.jpg
Co bardziej pijani jeszcze pomyślą że to islandzka sieć marketów :devil:
Oby Islandia wygrała, po tym incydencie z flagą, warto, żeby tym kibolskim łysym pałom utrzeć nochala.
Ale po co mieszasz kretyński wybryk pijanych debili ze sportem i dodatkowo po kiego diabła w to wciągasz Islandię?
Największa sensacja tego turnieju stała się faktem.Brawo dla wikińskiego kopciuszka :ok::clap::clap:
http://i68.tinypic.com/mjtp8o.jpg
No i się stanęło :D, teraz mam nadzieję, że Islandia zrobi to co nie udało się Irlandii.
I po meczu, brawo, brawo i jeszcze raz brawo! Liczę na półfinały, Polska-Belgia, Włochy-Islandia/Francja.
Po prostu czekam na reakcje tych samych kiboli, teraz im twarze zrzedną ;)
No tak naprawde powód do dysputy na 10 stron......
nie rozumiecie w żadnym stopniu i będziecie dalej bronić swojego idiotycznego stanowiska, że to celowanie z takiej pozycji to kunszt zawodnika.
Wszystko spoko, umiejętności tak tak tak ale tego typu strzały, że wgl piłka pójdzie nawet na brame to jest zwykły fart...a porównywanie paru przypadków jako stałej reguły jest śmieszne, naprawdę każda drużyna trenuje wrzutki na nożyce........no prosze ;p
Tu nie chodzi o fart w sensie zawodnika, że mu to wyszło....tu chodzi o sam moment już uderzenia i lot piłki na bramke...to jest zwykłe szczęście bo strzelec zdaje sobie sprawę, że w takiej pozycji nawet na pustą bramkę ma mniejsze procent pewności co do trafienia niż w przypadku "zwyczajnej" wypracowanej akcji...
Akurat te nożyce to zwykłe szczęście i nie mam na celu ujmowania umiejętności zawodnika. :)
Też myślę że nie ma co zwracac uwagi na kilku idiotow. :) ogólnie to potwierdza się to co myślę od kilku ładnych lat. Anglia wyżej niż ćwierćfinał nie wejdzie. ^^