Trzeba to zapisywać i będą dowody. Dobrze, że tu wkleiłeś. post z dzisiejszą datą też będzie można pokazać.
Wersja do druku
Trzeba to zapisywać i będą dowody. Dobrze, że tu wkleiłeś. post z dzisiejszą datą też będzie można pokazać.
Postaram się co jakiś czas "dokumentować" proceder - ale nie obiecuję, że będę robił tego regularnie - jutro mam egzamin poprawkowy z logiki, a jak na razie to z tym dziadostwem mam więcej problemów niż Cesarstwo Zachodniorzymskie na legendarnym poziomie trudności.
Nie ma problemu. Ucz się, to ważniejsze od gry. :)
Po prostu w wolnym czasie kto ma chęci to od czasu do czasu można pstryknąć, żeby było od różnych graczy z różnych dni.
I tak to nic nie da, nikogo te screeny obchodzić nie będą. :)
Jak dla mnie to nie ma co się podpalać, zobaczymy co będzie. :P
Już jest o tym dyskusja http://steamcommunity.com/app/325610...7524177459921/ .
Cóż, jak się ludzie nie potrafią zmówić by "grać" bitwy multi samymi generałami na maksymalnie przyśpieszonym czasie, to rezultaty są takie jak obecnie...
Według mnie samo podklejenie tej gry było dziwne, rozumiem robią teraz TW Warhammera ale mimo wszystko ta gra pasowała tam jak piąte koło u wozu i klimatem, realiami jak i ilością graczy...
Cóż, znalazłem sposób na nabijanie punktów. Zakłada się grę multi z hasłem, dodaje AI i kasuje mu wszystkie oddziały poza gienkiem - i bez problemu zwycięża na maksymalnym przyspieszeniu - i tak wkoło. W ciągu pół h zdobyłem około 15 takich zwycięstw i odrobiłem straty Attyli do DoW o 1%. Do 19:00 jeszcze trochę czasu zostało, gdyby znalazło się z 20 graczy chcących tak spędzać czas do godziny 19:00, to Attyla ma jeszcze sporą szansę na wygraną. Gdyby...