-
Mam małe przesłanie dla graczy zastanawiających się nad wzięciem udziału w kolejnej edycji ligi.
Warto się zapisać. Nie było mnie kilka lat. W RTW2 grałem miesiąc od premiery. W Attilę raptem ze dwa tygodnie, ale zawsze, począwszy od RWT byłem fanem walki z żywymi przeciwnikami. Teraz, zapisawszy się pod wpływem impulsu, w ostatniej chwili, mogę śmiało powiedzieć, że zabawa jest przednia.
Zapisujcie się:D
-
Szukamy moderatorów do tematów ligowych.
-
Czy tydzień z długim weekendem będzie kolejną rundą? Pogoda zapowiada się piękna, zamierzam wyjechać od środy do niedzieli i pewnie nie będę jedynym. Możecie dać trochę więcej czasu?
-
Przedystkutujemy temat w gronie sędziowskim.
Ale już teraz pragnę wszystkim podziękować za aktywność. Zdecydowana większość meczów została rozegrana w terminie. Dzięki Panowie za zaangażowanie. Bardzo, bardzo nas to cieszy.
-
Najpóźniej do jutra damy znać, czy będzie przedłużka tej rundy o kilka dni w związku z wyjazdami weekendowymi.
Prośba o moderatorów forów o zakładanie tematów meczowych na ten tydzień. Na razie data zakończenia rundy: do 23:59 29 maja.
-
Wroce z pracy kolo 19 to pozakladam
-
W poprzednim sezonie na challonge dostawało się za zwycięstwo 3 pkt. a teraz dostaje się 2 ptk.
-
Mój błąd. Jutro postaram się poprawić tabele.
-
z 2 pkt jest ciekawiej Panowie :)
-
Też tak twierdzę bo to zaostrza rywalizację :D;)