Podstawka zatrzyma się na 1.3. Do uruchomienia Kingdomsów służą osobne skróty, które powinieneś mieć na pulpicie. W zależności od tego gdzie chcesz grać(Brytania, Europa Środkowo-Wschodnia czy Ameryki) taki skrót uruchamiasz.
Wersja do druku
Podstawka zatrzyma się na 1.3. Do uruchomienia Kingdomsów służą osobne skróty, które powinieneś mieć na pulpicie. W zależności od tego gdzie chcesz grać(Brytania, Europa Środkowo-Wschodnia czy Ameryki) taki skrót uruchamiasz.
dzięki, ja nie mam problemu z uruchomieniem królestw tylko dalej mam path 1,3 a nie 1,5 po zainstalowaniu królestw
patcha 1.5 trzeba ściągnąć z internetu ;)
Przed zainstalowaniem Królestw podstawka ma wersję 1.0 Po zainstalowaniu Królestw podstawka powinna mieć wersję 1.3, a dodatek (i tylko dodatek) wersję 1.5Cytat:
Zamieszczone przez mardar282
Cześć
Mam Medievala 2 zainstalowanego, zainstalowałem wersję do 1.3 i próbuję zainstalować po raz 1000..0001 Królestwa, włączam instalacja i wyskakuje mi że nie można znaleźć podstawki itd.. Proszę o pomoc
z góry dzięki.
sprawdź czy w opcjach medka 2 masz napis ver.1.03
Jest napisane w prawym górnym rogu 1.03 :|
Pirat czy oryginał? Te same wersje językowe gry? Może masz zainstalowanego mtw na ten folder co Windows, spróbuj odinstalować, przeczyścić rejestr i zainstalować na inny dysk
Jest oryginał, Jest na D więc na na Windows jest w folderze w Program Files.. nie wiem o co chodzi już.
Chodzi mi o to, żebyś usunął mtw i wszystko co z nim związane [save możesz przerzucić na pulpit] ściągnął program CCleaner, przeczyścił nim rejestr, potem zainstalował znowu mtw na dysk inny niż Windows [np. Windowsa masz na C to grę daj na D] zainstaluj patche i spróbuj znowu kingdomsa