-
Tylis to OP nacja. Jedyna na obecnych zasadach. Rafcio zaskoczył mnie słabą piechotą, ale mocarną kawalerią. Całą bitwę oszczędzałem miecze. Na luzie wybiłem mu piechotę, lecz utraciłem kawalerię i nie miałem strzelców. 6 oddziałów ciężkiej piechoty, w tym pełny zapków (120 ludzi) uciekło przed kamieniami :) Kolejny raz Dawid wygrał z Goliatem.
-
Można by pomyśleć nad nagraniem tej bitewki? Oczywiście za zgodą obu panów i tuffa :>
-
-
Oczywiście chodziło mi o cały meczyk ;)
-
Można puścić do Tuffa, ja nie mam nic przeciwko. Nie wiem tylko czy Bachus chce pokazywać swoje "rozwiązania taktyczne" przed starciem z Pirxem :P. Co ciekawe skład mojej armii w drugiej bitwie wynikał i był podyktowany dobrą kontrą na moje KO w pierwszej. Spodziewałem się podobnego składu bo jednak roster Bojów i Arwernow jest bardzo podobny. W każdym razie przyjemnie się grało, zresztą jak zawsze z kolegą Bachusem :)
-
Może ktoś napisać do Nieznajomego?
Aż szkoda przegapić bitwy Nikczemnik vs Nieznajomy. ;>
-
jestem jestem ;) od jutra jestem juz dostepny normalnie. Wybaczcie ale mialem sporo obowiazkow
-
Jak macie jakies fajne bitwy to przesylajcie.
-
Ktoś wie jak wygląda sytuacja z Karlikiem? On gra w ogóle?
-
Watpie ze bedzie grał. Proszę Golde ogarnij kolege z klanu, takie zachowanie nie zacheca do gry w waszym nowym klanie