Dobrze, że osłabili jedne z najbardziej przegiętych jednostek w grze, no i podratowali mizerną Bretonnię. Bardzo dobry patch. :)
Wersja do druku
Dobrze, że osłabili jedne z najbardziej przegiętych jednostek w grze, no i podratowali mizerną Bretonnię. Bardzo dobry patch. :)
Inwazja chaosu ignorująca wszystko oprócz gracza w ME dalej nie naprawiona. Ranni LL znikający po konfederacji też. Zmiany w nacjach Starego Świata minimalne, drzewka lordów dalej są dużo gorsze niż tych z dwójki. Patch bardzo potrzebny, ale oprócz dużych zmian w Bretonni praktycznie nic dla starych nacji.
Nie wygląda to dobrze. W patch notesach nie znalazłem ani słowa o naprawieniu bitew questowych.
Pewnie dlatego że tylko tobie nie działają, bo ja jakoś u czerwonego szczura nie miałem problemów xD
I pewnie tylko ja pozakładałem te dziesiątki tematów w tej sprawie na oficjalnym forum CA.
Nie bardzo wiem, gdzie umiejscowić to pytanie, ale może spróbuję tutaj. Wie ktoś może, czy przy aktywnym modzie "Provintial roads", bonusy przy wybudowaniu dróg w kilku regionach prowincji się kumulują?
Nie naprawili animacji Morghura, nadal atakuje cudownie wyczarowanym biczem. :F
Jak tak patrzę to chyba nic ten patch nie naprawił. Ale biorąc pod uwagę ostatnie wyczyny CA, to chyba wychodzi na duży plus, bo przy okazji nic nie popsuł dodatkowo:D.
Jeśli by kogoś nadal interesowało kupno TK to na Fanaticalu jeszcze przez 8 dni można kupić za 14,51 euro co w przeliczeniu na dzień dzisiejszy to około 60 zł wiadomo mogą być różnice w zależności od banku
tu link:
https://www.fanatical.com/en/dlc/tot...the-tomb-kings
Gram sobie kampanie Zwierzoludźmi na połączonej mapie i po 50 turze największą potęgą są Zielonoskórzy (16 prowincji), natomiast Leśne Elfy ledwie egzystują. Z takimi dziwami się jeszcze nie spotkałem. :P