Vanilla Balance Mod 5.1 i trochę info o modzie.
Wersja do druku
Vanilla Balance Mod 5.1 i trochę info o modzie.
A więc jak w temacie czy istnieje taki mod POSIADAJĄCY KAMPANIE,Chodzi mi o Europę Zachodnią bo o wschodniej jest OiM.
Jakiś czas temu widziałem info o tym żę pike&muskets ma być na RTW czy to prawda?
Czy jest jakiś mod wprowadzający niewiele zmian w porównaniu do podstawki, ale dodający tą wielką mapę (od Hiszpani po Indie)co jest w Europa Barbarorum czy Extended Greek Mod?
Jest :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Mateusz18121995
Szukam moda, który usprawniłby dyplomację i spowodował, że komputer nie atakowałby jakby miał sraczkę ;)
Proszę spróbować tegoCytat:
Zamieszczone przez Artur
viewtopic.php?f=59&t=1550
Witam. Mam pytanie odnośnie wielkości jednostek. Wiem że wielkość jednostek można ustawiać w opcjach gry i w pliku descr_unit
ale po ustawieniu w opcjach huge i wpisaniu w pliku descr_ unit - 60 ( tyle można najwięcej inaczej gra sie nie uruchomi) mam maksymalnie 240 żołnierzy. Czy można stworzyć większa jednostke np 480 żołnierzy?? Jeżeli tak to w jaki sposób? Prosze o dokladne instrukcje bo wogóle się na tym nie znam. Z góry dzięki za pomoc :D
Tak wielkiej liczby nie da się zrobić. Z modów na dzień dzisiejszy jest tylko jeden i to pod Medka 2 co można nagiąć ustawienia, ale też nie do sugerowanej przez ciebie liczby. Zerknij tutaj i zapytaj się Tiberiusa
viewforum.php?f=248
A więc mam pytanie: Czy istnieje jakiś mod, który byłby o wczesnym Rzymie. Tzn. o Królestwie Rzymskim lub wczesnej Republice Rzymskiej skoncentrowany głównie na podboju Italii? A jakby nie było to zadowoliłbym się też jakimś modem znacznie ulepszającym historyczność rozgrywki, głównie chodzi tu o Rzym i państwa hellenistyczne, a także poszerzający mapę do Indii.
viewtopic.php?f=58&t=354 Mod skupi się na podboju Italii, w okresie wczesnej republiki.W 100 % jest jeszcze nieskończony ,ale da się grać.Naprawdę polecam .PozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez kamilios
EDIT:Działa na dodatku BI .