Czyli Lu Bu ban?
Wersja do druku
Czyli Lu Bu ban?
Tak.
Chyba już ostateczne brzmienie zasad bitewnych:
Legion, jak dasz mi uprawnienia do redagowania Twoich postów, to mogę zmienić zasady.Cytat:
1. Zasady bitewne
- Maksimum 4 takie same jednostki
- Zakaz używania artylerii
- Zakaz używania w tej samej bitwie dwóch generałów z tej samej kategorii (np. dwóch z Awangardy, albo dwóch Czempionów)
- Zakaz powtarzania generałów w tym samym meczu (np. Zhang Yan może być grany w jednej bitwie w meczu)
- Zakaz używania generała Lu Bu
- Zakaz używania środków obronnych
Ustawienia bitwy:
Fundusze: duże
Wielkość oddziałów: duże
Pora roku: wiosna
Panowie, był tu poruszony wątek mapy "obozowisko". Jaki jest sens, żeby akurat ta mapa mogła być użyta w turnieju? Nie lepiej, żeby każda bitwa turniejowa odbyła się w polu? Jest kilka innych, lepszych map, które mogły by zająć miejsce "obozowiska".
Brawo dla tego Pana :) widać, że są osoby zainteresowane! Jestem całkowicie za, jak pisał Kaszanka ta mapa nie powinna się znaleźć na liście, to mapa w której bronimy obóz ... Bez złośliwości po prostu zostało to wyłapane trzeba to wywalić bo później będzie z tego problem bo ktoś na tym zagra i przeciwnik stwierdzi co to ma być. Ba sam pewnie bym wykorzystał mapkę bo przecież jak jest to czemu nie ;P jazda miałby problem wjechać na mury xD
Pirx-dodany jako moderator do działu . Niema problemu to byly luzne propozycje rzucone
jest sporo osób, szybkie pytanie kiedy będzie jakieś losowanie grupy czy jak to będzie się odbywać :p? (najprościej chyba nagrać krótko jak ktoś pożongluje na challongu ludźmi kilka razy)
Wprowadziłem zmiany do zasad uzgodnione w Dyskusji. To już chyba ostateczny kształt.
Jakby ktoś zauważył braki bądź nieścisłości, prośba o info.
1. Trzeba by dodać info o zasięgu łuków (200 lub 250 - różne łuki różny zasięg). Punkt o corner camping
Reszta wydaje się być ok ;)
Przyłączam się do pytania o losowanie, zawsze fajnie posłuchać zdania "ekspertów" na temat turnieju ;) Na kiedy planowany jest stream?
jesli chodzi o losowanie mozecie wybrac moge przygotowac studio gdzie bede z gosciem robil losowanie albo poprostu nagramy z challongu
Osobiscie chetnie obejrzalbym tradycyjne, dobre losowanie z gosciem :P