Przyznaj się zazdrościsz mi mojej ekipy ;p mam kilku śpiochów fakt ale są też perełki xD
Wersja do druku
Przyznaj się zazdrościsz mi mojej ekipy ;p mam kilku śpiochów fakt ale są też perełki xD
Nie przesadzajcie, to tylko copypaste z wikipedii
Ale Marcel najpierw trzeba wiedzieć co szukać, znaleźć, chęć zrobić coś więcej, masz wątek postaci fabularnych i chyba Duce też ma, masz wątek o okrętach. Starasz się, inni też na swój sposób. No np Arroyo sorki chłopie ale należy ci się po uszach 3 tura i ile masz Aktualek? xD Cieszymy się że jest jednak zapał u większości większy bądź mniejszy. Za kilka tur każdy dostanie coś na zachętę zależnie od pracy włożonej. To chyba także tradycją tego typu Kampani xd no to spinać pośladki i dobrze się bawić hehe
No zapowiada się ciekawie. Pomysły macie coraz lepsze czekam na więcej takich perełek xD
No taka kopalnia diamentów na zachętę, wiecie gdzie mnie szukać :cool:
Narazie sam węgiel chyba tam jest xD
Wieczorem będę odpisywał, łapcie mnie na steam.
W turze 4 zrobię post który podsumuje towary handlowe, szlaki karawan i morskie. Proszę o uzupełnienie kto z kim handluję jaka drogą przechodzą szlaki lub płynął okręty i co zostaje wysłane do kogo. Taka ciekawostka to tylko ;p jak ktoś tego nie zrobi hymmm coś wymyślę xD
Przykład :
Druga Karawana Handlowa: Cel: Barak Sorr Trasa: Kraina Zabójców -> Zachodnie kresy -> Kraina Papug O ochronę szlaku handlowego mają zadbać Krasnoludy. Ładunek: zwykłe towary handlowe +ryby+oliwa