Po to jest ten wątek byście mogli przypominać
Wersja do druku
Po to jest ten wątek byście mogli przypominać
Co do listu daj mi czas się zastanowić ok? Jutro dam znać co I jak
pewnie, bo i tak w 8 lub 9 turze miałby przypłynąć
1. Oczywiście zgodzę się na propozycję braciszków, zobaczymy co ciekawego tam się będzie działo. Ale odpiszę dopiero w sobotę, bo teraz praktycznie dom-praca-dom-praca
2. Czekam na raport zwiadu góry Aguidi (wysłany w turze 6.)
3. Czekam też na raport ze zwiadu Wysp Czarowników (statki wysłane w turze 5.)
4. Prosiłem też o szczegóły dotyczące pirackiej floty. Chciałbym wiedzieć jak dużo okrętów i jakiego typu brało udział w ataku na moją flotęCytat:
Dwie karawele mają się odłączyć od floty, i zbadać wybrzeża Wysp Czarowników.
(Zwrócić uwagę na ślady obecności ludzi(elfów itd.). Przy ewentualnym zagrożeniu od razu się wycofać.)
5. Jeśli chodzi o wydarzenie z Francisem Drakenem, to mogę dać za niego max 1000(galeon lvl4 plus wyśmienity admirał)
Chyba wszystko napisałem xD
widziałem, dziękuję
Wydarzenie z nawigatorem było planowane od tury 4. (wspomina o nim hrabia w liście do ojca), potem w turze 5. w opisie Stilgar sugeruje użycie przyprawy do proroczych wizji. Tutaj bardziej pasuje mag niebios niż płomieni. Ten drugi musi jeszcze poczekać na swój dzień :D
Kontrola Dżinnów i Ifrytów to w tym przypadku po prostu czerpanie wiatrów magii Azyr i Aqushy. Całe to wydarzenie jest mocno inspirowane Duną Herberta i raczej nie jest oparte na oficjalnej lore Warhammera, która jednak jest uboga, jeśli chodzi o Arabię. Postać ta ma sporo czarów, ale też bardzo mocne ograniczenia i raczej nie wpłynie na balans gry.
Hymm wybierz 3 czary, resztę zdobędziesz z czasem. I myślę że będzie git. Historia super. Co mogę więcej powiedzieć. Opis rytuału mogę udostępnić?
Ok. Zostawiłem tylko czary związane z pogodą.
Jasne udostępniaj.
Supcio to dwa posty związane z Imperium się szykują xD hihihi