"404 - strony nie znaleziono" :roll:
Czyli jednak didn't happen :P
Wersja do druku
"404 - strony nie znaleziono" :roll:
Czyli jednak didn't happen :P
Już zedytowałem. Teraz wierzycie???
Na jakim modzie ty grasz? Ultimate AI? Bo nie dosc ,ze frakcje maja fajne panstwa [na podstawce przez 300 tur kazde panstwo ma 1 miasto mniej albo wiecej] to jeszcze po polsku.
Bez moda gram. Spaczowana podstawka. Rok 1488 bodajże.
PS: Turcy są wasalami Tatarów... Fajnie nie? Przysięgam, że nie ingerowałem w wielkość krai(Oprócz HRE) a wyjątkowo fajnie mi się rozłożyły.
Jak nie grasz, po 1 nigdy nikomu tak sie państwa nie ułożyły (jeśli to czerwone to dania bez moda to ja jestem święty) no ale dobra, moze to cud po prostu. Jednak to nie zmienic faktu, ze w podstawce frakcje nie maja takich kolorów. Nie wiem co to za zielony, a taki kolor Turcji widzialem tylko na ultimate
Ja gram na spatchowanym Medku i też mam takie kolory.. więc nie wiem o co chodzi. To czerwone od Bałkan po Polskę to Wenecja.
Turcja ma standardowy kolor, a bodajże Wiedeń posiada Mediolan
eeee lol?Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Ten kolor Turcji jest Normalny. Mapa jest ok. Trochę dziw bierze, że Wenecja pojechała na północ ale oprócz tego to nic szczególnego na tej mapie nie ma...
Cytat:
Zamieszczone przez Derwish
Dokładnie. Derwish ma racje. A jeśli nie wierzycie, że gram bez modów to może screena dać :roll: :roll: ?
Dla mnie też wszystko wygląda normalnie. Wow, Wenecja nieźle pojechała. :)
Nie no spoko, pomyliło mi się z Tatarlar'ami ;) dawno nie gralem, ale nigdy nie widzialem czegosc takiego-moze dlatego ,ze rowniesz nie widzialem zeby ktos przez tylu tur nie podbil 90% europy :lol: