Nareszcie. A będzie kompatybilna z 1.4??Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Wersja do druku
Nareszcie. A będzie kompatybilna z 1.4??Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Ano 1.4....Za bardzo do przodu skoczyłem :D
Czy nie było by możliwości ulepszenie formacji jednostek ?, bo te w seriach TW jak dla mnie są denne ...
- dobrze by było gdyby można było tworzyć własne
- przydała by się formacja w której piechota liniowa ustawia się w jednolitych 3 rzędach
- kilka oddziałów kawalerii można by było skupić w 1 klinie
- itp, pomysłów jest wiele, tylko brak możliwości na ich zrealizowanie, zawsze chciałem mieć własne formacje, i w ciągu kilku sekund móc wydać precyzyjne rozkazy jednostkom, bo ustawianie każdej z nich oddzielnie nie ma większego sensu
pozdrawiam, życzę powodzenia przy dalszej pracy :]
Hmm, z tego co pamiętam pod 1.4 EW działało. Dopiero przy 1.5 zaczął wyskakiwać błąd. Ale nie jestm na 100% pewien(może na 90 ;) ). Co będzie zawarte w nowej wersji? Jak jest gdzieś napisane to sorry nie przejrzałem całego tematu.Cytat:
Ano 1.4....Za bardzo do przodu skoczyłem
Zaraz który patch jest najnowszy?:D
ew będzie kompatybilne z najnowszym 8-)
Nie pisalem co nowego będzie w 0.5..Tutaj masz skroconą liste:
-Reskin RONu,
-Reskin Prus,
-Częściowy reskin Dani,
-Ulepszone AI,
-Poprawione bugi,
-Kilka nowych, ciekawych rzeczy dla Prus i RONu ;)
Co do formacji...
Niemożliwe jest żebyś sam w czasie bitwy stworzył własną formację. W plikach możemy stworzyć takie jakie poniżej opisałeś, ale nie jest to naszym priorytetem.
Najnowszy jest 1.5 z hotfixem bodajże. Czy w związku z wydaniem konwertera modeli dalibyście radę zmienić te śmieszne husarskie dzidy na kopie?
Niestety oprocz kopi (ktore byśmy zrobili) musielibyśmy stworzyć animację odpowiadającą walce kopią.
Niestety ale to jest zbyt trudne i wątpię żeby w najbliższej przyszłości ktokolwiek tego dokonał...
a nie moglibyście zmienic tylko tekstury tej "dzidy" ? albo sprobować ją wydłużyć tylko "na niby", bo i tak oni nie wybijają jej w czlowieka tylko delikatnie zachaczają. Jeśli byłoby to niemożliwe to chociaż zmieńcie walkę husarii, bo wali tyłem dzidy, i tandetnie to wygląda :/
a i co do farmacji, to głównie chodziło mi o jakieś narzędzie do ich robienia, niekoniecznie w czasie bitwy :]
Musiałbyś zająć się bardziej zaawansowanym modowaniem żeby potworzyć swoje własne.
Dodałem jescze realistyczne dźwięki muszkietów, armat itp.Cytat:
Lance możemy wydlużyć, ale animacji nie zmienimy.
-Reskin RONu,
-Reskin Prus,
-Częściowy reskin Dani,
-Ulepszone AI,
-Poprawione bugi,
-Kilka nowych, ciekawych rzeczy dla Prus i RONu
Spodoba Wam się ;)
Jedna prośba. Nie dodawajcie tych brytyjskich marszów. Kiedy jest jedna jednostka to brzmi pięknie jednak gdy wyśle się kilka na raz to koniec świata :!: :!: :!:Cytat:
Zamieszczone przez Salvo