z seriali o policjantach to tylko The Shield ;] (choćby dlatego, że wizerunek bandytów- ale ze swoistym, męskim kodeksem- z odznakami jest chyba prawdziwszy niż don johnson w kolorowych koszulach ;] )
Wersja do druku
z seriali o policjantach to tylko The Shield ;] (choćby dlatego, że wizerunek bandytów- ale ze swoistym, męskim kodeksem- z odznakami jest chyba prawdziwszy niż don johnson w kolorowych koszulach ;] )
House przede wszystkim 8-) a z takich "krótkich", to Kompania Braci rzecz jasna, Pacyfiku jeszcze nie oglądałem, no i słyszałem trochę dobrego o Spartakusie, muszę go kiedyś obadać. Czasami, ale rzadko, zdarza mi się zatrzymać na jakimś amerykańskim serialu komediowym np. na comedy central, i momentami naprawdę trafiają one w moje poczucie humoru :lol: może kiedyś uważniej się im przyjrzę.
Z wojennych szczególnie z 2WŚ to Pacyfik jest bardzo fajny, pokazuje dobrze realia amerykańskiej armii w wojnie na Pacyfiku, która była wtedy dość źle zorganizowana. Ukazuje też łamiące się psychiki wielu żołnierzy U.S.A nawet dowódców. Fajny jest motyw jak żołnierz spadł ze statku i się nawet po niego nie zatrzymali, hehe wiadomo wojna ważniejsza :P Jeszcze pamiętam taki serial Kompania F ale on był trochę dziwnie zrobiony bo pokazywał wielu bohaterów, nie tylko tych z kompani F ale i z innych, a fajniej jest jak się film skupia na określonej, nie dużej liczbie bohaterów ;)
Kompanię tez ogladalem z przyjemnoscia, teraz to czasem House, czasem Kości, wiekszosci nie ogarniam. Pacyfik musze obejrzec.
Ostatnio często oglądam "Supernatural", na drugi plan zszedł "Dr House", aczkolwiek zawsze warto po niego sięgnąć. W ramach odmóżdżającego spędzania czasu, zdarza mi się włączyć "Świat według Kiepskich" na Ipli ;)
Ktoś z Was ogląda "Supernatural"?
Teraz to tylko Family Guy, ale to sie chyba nie łapie jako serial:P i THIS IS SPARTACUSSSSSS! A do listy fajnych seriali dorzucilbym Generation Kill. Mimo, ze nie lubie serali wojnie, a juz w szczegolnosci tej na wschodzie to ten mini serial byl zacny!
God Hates us All, czyli Californication. :D
Kiepscy rządzą :D Jeden z moich ulubionych polskich seriali, do których można zaliczyć też 13 Posterunek, Miodowe Lata też nawet fajne były, szkoda że już nie ma 13 Posterunku :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Lena
"13 posterunek" to już klasyk polskich seriali komediowych. Świetna rola Cezarego Pazury i pełno śmiesznych zwrotów akcji. I jeszcze polska wersja Schwarzeneggera w wykonaniu Arniego :D
Łapie się i to jeszcze jak. Dawno już nie oglądałem. Mam wrażenie, że gdzieś koło 6 sezonu zaczęło im brakować pomysłów.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Swoją drogą te tytuły książek Hanka tj. South of Heaven czy God Hates us All to tytuły płyt kalifornijskiego zespołu Slayer :mrgreen: Czas się zacząć zapoznawać z nowym sezonem.Cytat:
Zamieszczone przez kizi