Na tym forum nie tolerujemy piractwa niestety wiec musiałbyś popytać gdzie indziej. Poczytaj regulaminy ;)
Wersja do druku
Na tym forum nie tolerujemy piractwa niestety wiec musiałbyś popytać gdzie indziej. Poczytaj regulaminy ;)
Niezapomniałeś czasem o portugalii ?????
nie zapomniałeś czasem o Portugalii???
Ej mam problem. chodzi o to że bitwy działają ale gdy próbóje kampanie zagrać polską lub inną frakcją uruchamiam i pisze medieval 2 przestał działać
Portugalia została zastąpiona przez Aragonie. Stwierdziłem, że tak będzie ciekawiej :)
Cóż u mnie działa bez problemu. Spróbuj usunąć plik map.rwm bodajże w data/world/maps/base.
bez skutku
Masz zainstalowanego m 2 tw + dodatek kingodms ?
Ścieżka do pliku rozruchowego wygląda tak medieval2\mods\mxl\mxl.bat ?
musiałem jeszcze raz zainstalować działa ale gdy dochodzę jakąkolwiek frakcją do chyba 20 tury dostaje crash i pisze medieval 2 total war napotka jakby co mam kingdomsa + zwykłego
Witaj Kruku!!!
Jako, że byłem mocno pochłonięty różnymi sprawami nie miałem chwili ( przez ładnych kilka miesięcy) by interesować się stroną moderską serii TW. Gratuluję i podziwiam za ogrom pracy, którą włożyłeś w tworzenie własnego moda, chylę czoła :)
Chętnie sprawdzę co wyszło z Twoich prac, jednak najpierw chciałbym się nieco dowiedzieć jak wygląda sprawa stabilności ( po krytycznych CDT w BC mam traumę na tym punkcie :D ). Czy mod jest w 99,9% stabilny i można z przyjemnością grać czy potrafi wywalić błąd na turze jakiegoś państwa, który spowoduje, że z dalszego kontynuowania kampanii nici?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalszy rozwój moda;)
Zrobiłem reupload muzyki do moda:
http://www.speedyshare.com/bx4hH/MXL-music.rar
Instalacja: folder sounds wrzucić do fodleru Data i nadpisać całość.
Ostatnio przez miesiąc nie miałem kompa i teraz coś mi nawala, ale jak się uda to za tydzień, dwa będzie przerobiony plik EDU.