Już taki jestem. Po prostu dobre mody często mają kilka(naście...) linków do ściągania, a to nie na moje nerwy.Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Wersja do druku
Już taki jestem. Po prostu dobre mody często mają kilka(naście...) linków do ściągania, a to nie na moje nerwy.Cytat:
Dobry mod najczęściej musi dużo waży. Ba, teraz wszystkie mody do medka dużo ważą. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko (chyba, że się miało dwa). Być może mod zostanie upchany na torrent, to będziesz miał jeden link i jeden wielki part, zamiast kilkunastu malutkich.
Mógłbym się zaciągnąć na grafika 2d. No mistrzem nie jestem ale są rzeczy jakie umiem zrobić i mi sie zdaje że może by to przyśpieszyło pracę nad modem chociaż troszeczke.
To mój mod podmieniający textury hre na krzyżackie:
http://www.mediafire.com/?y3l9syabu2tj4mf
Nie są to tekstury z kingdoms - wtedy jeszcze tego dodatku nie miałem. Są to moje własne tekstury - jeśli ktoś chce ocenić moje zdolności niech zobaczy tego moda. Nie wiem czy zadziała z każdymi wersjami, nie pamiętam pod jaką wersją go testowałem.
1. Jak idą prace :)
2. Widzę że dodaliście tu kilka frakcji. Moglibyście zrobić ogólny opis nowych frakcji np. czym się charakteryzują.
3. Na kiedy planujecie wydanie moda?
Zapraszam do napisania prezentacji.Cytat:
Zamieszczone przez STRONGer
1. Joppiter napisał że kampania może być podzielona na 2 części. Teraz już chyba napewno jesteście pewni co do tego. A więc, czy kampania będzie podzielona na 2 części?
2. Czy są jakieś zmiany w stosunku do mapy w 1 poście?
1. Nie bedzie, przynajmniej nie ma w tej chwili takich planow.
2. Tak, z drobnymi zmianami.
Ehh,to też był spam?...
Ok w takim razie,mam pytania odnośnie skryptów
1-Będzie można zmieniać religie,lub coś w tym stylu?
2-Będzie można przejmować tron za pomocą mariaży itp?
3-Mało ważne ale,będzie początkowy okres ochronny,czyli pierwsze 30 tur bez wojen między frakcjami?
I jeszcze samych nacji
1-Nie myśleliście żeby dodać Syrię?Jej brak jest taki najbardziej widoczny
:)
Zaden z powyzszych skryptow nie byl w planach i malo prawdopodobne by sie znalazl.
W najnowszej odslonie pojawi sie Norwegia, Kipczacy, Suzdal i Jerozolima. Wiecej nowych frakcji nie bedzie, przynajmniej nie w WWMWE 3.
Syrii jako państwa wtedy nie było (należała do seldżuków lub fatymidów, nie wiem dokładnie) A przecież trzeba się trzymać wątku historycznego.Cytat:
Jak dodać jakieś frakcje to IMO Burgundię czy Bułgarię (nie mylić z Bułgarami Nadwołżańskimi).