Pograłem trochę w betę i powiem tylko: Jest na co czekać 8-)
I nie trzeba grać online, można grać przeciw kompowi
Wersja do druku
Pograłem trochę w betę i powiem tylko: Jest na co czekać 8-)
I nie trzeba grać online, można grać przeciw kompowi
Czyli, ze raz coś dobrze powiedziałem- przewidziałem odnośnie serii :D o ile czcigodny kolega nie ironizuje, bo po Empire wszystko może się zdarzyć :)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Oczywiście, że nie ironizuję. 8-) Bitwy zapowiadają się naprawdę świetnie. Jak do tego dojdzie jeszcze bardziej dopracowana kampania to będzie cud, miód i orzeszki
I tak może jest... 1,5 miesiąca do premiery a cisza. Dali jedną zapowiedź z trailerem i 4 screenami. Na 2 miesiace przed premierą inny dodatków np. BI, Kingdoms było głośno, ukazało się do tej pory mnóstwo zapowiedzi, screeny, gameplaye itp. Taki wielki dodatek a marketing z rozmachem DLC Warpath Camapign lub The Rise of The Samurai. To do CA niepodobne. Przy Empire informowali o każdej byle pierdole.Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
dla mnie bardziej miarodajne jest to co betatesterzy twierdzą, a nie cały markentingowy szał, widocznie wyciągnęli wnioski z Empire i bardzo dobrze :)Cytat:
King Louise Assurbanipal
Kotołak ma rację, chociaż boję się, że cały ten pudełkowy dodatek będzie po prostu gigapatchem/DLC. Póki co na naszym forum wyczytałem, że będzie dobrze z pominięciem szczegółów...
Ludzie, przecież kryzys jest! więc CA pewnie w ramach oszczędności zamiast robić super marketing to prościej dać betę i i gracze sami zrobią sobie marketing, a udostępnienie bety jest o wiele lepszym wyjściem niż robienie jakiś nowych trailerów, itd. No ale nowym screenem czy jaką ciekawostką jednak nie pogardziłbym.
Racja, kryzysz jest! Im nie starcza na kawę i wynajęcie sprzątaczki, co dopiero zrobić screena i zamieścić na swojej stronie ;)
Tak, i mimo chcianej czy nie chcianej ironii trafiłeś w sedno sprawy, wypuścić betę, sprawdzić jak chodzi na tej mnogości konfiguracji sprzętowo- systemowej jaka jest w użyciu potencjalnych nabywców, zobaczyć reakcję grających i wyciągnąć wnioski...Taki hurra marketing nic dobrego im nie zrobi w czasach, gdy wydawcy starają się wydawać bety, by w ten sposób zorientować się co w trawie piszczy, ale każdy ma swoje zdanie, na mnie screeny nie działają i trailery, bo to jak z kiepskim filmem, można pięknie przedstawić :)Cytat:
Zamieszczone przez Polakko
Obstawiam że nie ma żadnych materiałów nowych itp. ponieważ, udostępnili ludziom betę a to jest lepsze niż jakikolwiek trailer czy fotki (no chyba że z kampanii). Wprawdzie obecnie klucza dostac już nie mozna, ale z tego co pamiętam to po "nowym roku" (czyli cholera wie kiedy) miały być kolejne rozdawania kluczy czy nawet open beta, nie pamiętam już.