To nie dobrze, bo go nie mam na kompie. W medka robię tylko tury w KO i powywalałem prawie wszystko co mi do nich nie potrzebne.Cytat:
Zamieszczone przez wino
Wersja do druku
To nie dobrze, bo go nie mam na kompie. W medka robię tylko tury w KO i powywalałem prawie wszystko co mi do nich nie potrzebne.Cytat:
Zamieszczone przez wino
W poście nr 1, jest wersja AI Pitera 3.0, zawiera też pliki bitewne z Ai bitewnego Germanicusa. To Ai jest rewelacyjne, zagrałem na nim blisko 200 tur Polską, na VH. Polecam, to Ai świetnie wsółdziała z plikiem na zmianę relacji z submodów, descr_faction_standings, tym gdzie rosną relacje z sojusznikami. Ai naprawde potrafi zaskoczyć, polecam. Grajcie na wersji 3.0, bo wpływa i na Ai na mapie kampanii i na Ai w bitwach. Lepsze od oryginału wg mnie. Ja będę , na nim grał teraz, bo jest naprawdę dobre. Link jest w poście nr 1, ale zamieszczam go i tutaj: http://www.sendspace.pl/file/bfd5675c7d4a75727215172
75 pobrań w jedno popołudnie, nieźle i jak tam Wam idzie na tym AI? Ktoś pograł? Proszę o jakieś opinie. prosze zaznaczyć, czy macie czyste Bellum czy z submodem na poprawę relacji i ewentualnie z innym submodami. Bez opinii o AI Piter, straci zapal do pracy. To może Ktoś się przełamie i naskrobie kilka zdań chociaż? :twisted:
:lol: Co prawda jestem ciekawy jak ludzie to ocenią, ale już nie zamierzam robić następnych wersji więc to nie ma znaczenia ;)Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Może i nie następne, bo to jest super, ale możliwe, że jakieś usprawnienia da radę jeszcze wprowadzić, do tego potrzebne są opinie, ja swoja wyraziłem. Czekam na inne.
Chętnie wypróbuję i zdam relacje.A czy to AL współgra z submodem MIETKA 77?
Tak ja mam wszystkie submody i jest ok.
No gdzie te opinie o AI w wersji 3.0. Nie warto nic wymyslać nowego, się okazuje, bo szacownym Użytkownikom się nawet, kilku zdań opini nie chce napisać. Ja się osobiscie zastanowię czy warto cokolwiek nowego robić, submody nowe, czy aktualizację spolszczenia, totalne ignorowanie i olewanie cudzej pracy z Waszej strony. Dalej czekam na opinie o AI w wersji 3.0.
Edit: Się pewnie nie doczekam, ale zobaczymy, może jednak.
Jak znajdę czas to zainstaluję i pogram. Póki co gram pierwszy raz w BC 6.3 i muszę trochę pograć w podstawkę, żeby mieć do czego porównać. Choć przyznam, że dziwnie mi się gra w takie sztuczne 30 tur nieagresji, a w 32 nagle mam atak z zachodu i połodnia na Polskę, pomimo potęgi na 10 i stosunków na poziomie 7. W sumie Total War to total war, ale głupie to, dziwne i sztuczne. Najpierw sztuczny spokój do jakiejś daty, a potem nagle atak po tej magicznej liczbie 30. Nie pasuje mi to w połączeniu o dbałość historyczną pozostałych elementów. No ale tak jak wspomniałem, dopiero gram pierwszy raz w tego moda. Mam nadzieję, że moi sojusznicy - Wenecja, Piza, Milan, Norwegia, Francja i Dania, z którymi mam stosunki min 8 oraz Bizancjum na 9 odegrają się na nich ;)
Poza tym AI można zawsze podrzucić na forum globalne, przecież to nie jest wersja polska, niechaj cały świat się pobawi.
Ja na razie testuję mojego submoda, ale obiecuję, że następną kampanię rozpocznę już na tym AI i podzielę się opinią na jego temat.