Także witam serdecznie na forum!
Wersja do druku
Także witam serdecznie na forum!
Witam wszystkich!
Nie potrafię o sobie pisać, więc będzie krótko.
Jestem egoistycznym głupcem używającym przekleństw (które pokazują mój poziom intelektualny) na forum, na którym zabrania się tego... Nie wymagajcie ode mnie że potrafię czytać cokolwiek, a co dopiero regulamin.
Pozdrawiam.
Myślę, że teraz wygląda to lepiej.
S
Witaj Zbyszko
Nie wierz w to co o mnie mówią:)
Witam was!!! mam na imię Piotrek, jestem fanem gier paradoxu z serii EUROPA UNIVERSALIS, wręcz zakochany jestem w tych grach, posiadam wszystkie gry z tej serii zarówno najnowsze jak i starsze a także liczne dodatki do tych gier. Na co dzień interesuję się historią, przyrodą, rowerami, górskimi i wieloma innymi rzeczami :)
Witam! Tutaj też znajdziesz podobnych zapaleńców gier paradoxu.
Witam. Podobnie ja Ty grywam również w gry Paradoxu (a przynajmniej w dwie z nich: Hearts of Iron 2 i Europa Universalis III). Miłego pobytu na naszym forum :)
No siema :P
Wżeram historię losowo z naciskiem na okres przed XVIIIw., uwielbiam strategie ( obecnie duszę Rome 2 i EUIV ), uwielbiam papierowe erpegi, ale nie mam z kim grać. No i lubię modować. Mody 4ever.
Z moim szczęściem napiszę coś niepoprawnego politycznie i natrafię na Samnicka bez kawy, co skończy się banhammerem w pierwszym tygodniu ;D
Witam również. Samnick nie jest tak zły jak go malują :D, co nie znaczy że nie będziesz obserwowany...:twisted:
Witaj, i uważaj na siebie ;)
Kogo natrafisz?