Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja (Preview frakcji nr 2 - KARTA
Cytat:
Mnie bardziej interesuje to, żeby Kartagina, Macedonia, Egipt itp. miały ręce i nogi.
To samo i mnie martwi :)
Cytat:
Ale chyba wszyscy tak uważają, więc nie wiem po co ta dyskusja.
Ja też nie wiem po co ta dyskusja i uważam, że w Romie 2 nie powinno być ani Indii ani tym bardziej Chin.
Ciekawe ile poczekamy do nowej frakcji. Mam nadzieję, że będzie w pierwszym tygodniu stycznia 2013.
Pół roku dawali nam screeny z Rzymu i Kartaginy. Zaprezentowali teraz te 2 frakcje w krótkim odstępie czasu, a nic nie widzieliśmy z innych frakcji (poza kilkoma renderami pancerzy).
Też mam nadzieję że pokażą coś na początku stycznia. Jestem ciekawy w jakim stopniu mają zrobione pozostałe frakcje.
Fajnie by było gdyby nie było wspólnej frakcji "Miasta Greckie" tak jak to było w Rome I, tylko, żeby była Sparta, Ateny itd. Co do tych Chin i Indii to Chiny na pewno nie, a Indie to może jakiś mały kawałek. Jeśli by już mieli dać jakieś egzotyczne frakcje to mogłaby to być Etiopia. Następny preview to na moje będzie albo Galowie, albo Partia, albo jakieś greckie polis. Ewentualnie Egipt :)
Z tego co wiem to już potwierdzili że miasta greckie będą rozbite na wiele państewek. Następny preview to na pewno będzie frakcja barbarzyńska bo w ostatnim ich filmiku zostali dość mocno zaakcentowani ;)
Na 100% dadzą info w styczniu o Rome : ]
Mam pytanko kiedy tak mniej więcej będzie Premiera ?
Druga Połowa 2013 ? 8-)
Nie jestem w 100% pewien, ale gdzieś chyba czytałem, że jesienią 2013 :/
Też nie jestem pewien na 100%, ale wydaje się mi że czytałem o końcu 2013 roku... co może równie dobrze oznaczać zimę (grudzień).
Końcówka jesieni. Jakoś chyba tak
Szeroko pojęta jesień 2013, co daje im spore pole manewru. Pamiętajmy jeszcze, że premiera może być z różnych powodów przesunięta, ale na wigilię 2013 na 100% możecie u Mikołaja zamawiać ;)