Może dlatego tak generalizuję, bo piszę z doświadczenia. Nie ze słyszenia. Niedługo okaże się, że nie będzie można nosić krzyżyka, bo muslimy będą protestować.
Wersja do druku
Może dlatego tak generalizuję, bo piszę z doświadczenia. Nie ze słyszenia. Niedługo okaże się, że nie będzie można nosić krzyżyka, bo muslimy będą protestować.
Doświadczenia? jakiego? O kimś mówisz "brudasy"?, czyli co? dzielisz populację ludzi na "brudasów" i "czyścioszków"? Kogo zaliczysz do "umytej" części ludzkości? Polaków? Pojedź na polskie lokacje w Niemczech Holandii i zobacz jak mieszkają co niektórzy robotnicy z Polski... nawet więcej niż tylko "niektórzy". Zaliczysz ich do "lepszej" połowy swiata? Ktoś tak "doświadczony" jak ty na pewno powie o wszystkich Polakach 'brudasy", bo jego pojmowanie rzeczy nie ogarnia całej rzeczywistości. A jest tam, na Zachodzie takich "doświadczonych inaczej" bez liku. Nigdy nie generalizuj, bo ludzie dziela sie na dwie zupełnie inne kategorię.. głupich i madrych.. I żeby ktoś nie zaliczył ciebie do tej pierwszej, to nie oceniaj pochopnie.Cytat:
Może dlatego tak generalizuję, bo piszę z doświadczenia. Nie ze słyszenia.
Wyraziłem tylko moją opinię. Od tego jest forum.
Swojego pewnie,ja też miałem z nimi do czynienia i dowiedziałem się jednego,krótko za pysk trzymać,jak byłem grzeczny to nie działało,"jak zacisnąłem piąchę" to był skutek dopiero :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Kubilay
Można wyrażać opinie,ale bez obrażania jego poglądów, religii. Czemu uważasz ,że wszyscy z nich to "brudasy". Pamiętaj nigdy nie pakujemy wszystkich do tego samego worka.
To jest akurat naturalna cecha osobnika zwanego chamem - "pogłaszcz, to ciebie kopnie, kopnij, to ciebie pogłaszcze" ;) Odnosi się to też do bardzo wielu przedstawicieli naszej "master rasy" :lol:Cytat:
Swojego pewnie,ja też miałem z nimi do czynienia i dowiedziałem się jednego,krótko za pysk trzymać,jak byłem grzeczny to nie działało,"jak zacisnąłem piąchę" to był skutek dopiero :twisted:
Ja tam wielu "brudasów" miałem okazję poznać w Polsce i wielu bym z chęcią tutaj przyjął(wielu akurat i tak tutaj mieszka), a naszą ludożerkę wysłał gdzieś do "dzikich krajów" :lol:Cytat:
Ja po wizytach we Francji i w Niemczech, wiem jedno - nie chcę brudasów. O ile Niemcy sobie jakoś radzą i są dzielnice, gdzie brudasy nie mają wstępu. Zawsze mieli porządek i jak widać zbyt dużo tolerancji, demokracji itp. szkodzi.
Problem jest tylko w tym, by imigrantów u nas asymilować. Tzn. pozwolić im zachować własną kulturę i tożsamość, ale ich jednocześnie "wytresować" na Polaków, tak jak robią z imigrantami u siebie Amerykanie. Druga sprawa to nie dawać im żadnego socjalu i opieki. Niech wiedzą, że w tu są szanse i możliwości, ale tylko jak ktoś potrafi o siebie zadbać. Jak nie potrafi, to się go deportuje. Tylko to zagwarantuje, że swoją nową ojczyznę potraktują z należytym szacunkiem. I do czegoś się przydadzą.
Pełna zgoda - ja też chcę takich więcej.Cytat:
po pierwsze: czego 'brudasy' mogą szukać w Polsce? w tym syfie? gdzie wbrew płaczom lyberałów zasiłki należą do najniższych w europie?
po drugie: muzułmanie od lat przyjeżdżają, osiedlają się w Polsce. głownie lekarze, dentysci i inni co konczą tu studia. takich 'brudasów' chcę więcej i wśród Polaków!
Za to nie miał bym nic przeciwko by pozbyć się takich sporej części takich Prawdziwych Genetycznych Polaków
Jestem całkowicie przeciwko imigrowaniu muzułmanów. Jeśli to będzie postępowało tak jak postępuje to za 20 lat we Francji podstawową religią będzie Islam, a najczęściej spotykanym słowem lub zwrotem na ulicy: Bismillah czy Allah akbar. Mamy zbyt wspaniały kraj, kulturę i historię aby araby zmieniły nas w jakiś kalifat czy sułtanat!!! Powiedzmy im: STOP!!! Niech żyją sobie spokojnie w swoich krajach, a jak niektórym z Was tak bardzo się podoba ich kultura to pojedźcie do nich, ubierzcie się w podarte szaty i święćcie ramadan. Nic nie stoi na przeszkodzie.
Cytat:
Zamieszczone przez kamilios
Może to po prostu ukryta frustracja seksualna hehe :mrgreen: , bo gdyby tak byl tu szariat to wracanie o połnocy czy pozniej do domu nie kończyło by sie awantura ze stoajca w progu zona z wałkiem - przyszedłbyś wtedy normalnie jak maczo i rzucasz hasło - zona numer 4 i 7 szykowac kolacje , a 1 i 2 do łóżeczka , wasz włądca wrócił heheh - to by dopiero zamkneło jape tym feministkom.
Zreszta biorac pod uwage fascynacje polskich kobiet islamem to czemu tego nie wprowadzić , dostałby co chcą :twisted:
Wstyd czuję jedynie, kiedy widzę, że używam takiego samego języka jak robak, który to napisał..Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Za niedługo buractwo będzie pisało w dziale Rzeczpospolita XVII wieczna o tym jak to dobrze było u nas wtedy bo nie mordowaliśmy i gnębiliśmy ludzi o innym światopoglądzie..
A propos a ksenofobia jest dozwolona na tym forum? Bo chyba nazwanie kogoś brudasem ma jawnie pejoratywny wydźwięk i nie jest to żadna argumentacja swoich poglądów.. które oczywiście można na forum wygłaszać..
A i jeszcze jedno..
A tfuu na ciebie..