Re: Dyskusja ogólna o grze Total War: Rome II
Ja polecam zabawy z balistami na kamerze kinowej, można sobie manualnie postrzelać ;)
Ktoś może mi przypomnieć na jakim roku kończy się rome 2?
Skoro 300 tur, każda tura to rok - to w 30 n.e
Cytat:
Zamieszczone przez Ekaton
Cytat:
Zamieszczone przez dawid621
Nie do konca, zawsze mozesz je sobie kupic jako DLC ;) a wedlug mnie warto bo przynajmniej Sparta gra sie fajnie.
7,49€ na Steamie, co jest na złotówki wcale niezłą sumką. Jeśli wszystkie będą tak drogie to ja chyba podziękuję i zaczekam na promocje.
No fakt 30 zl niezla sumka chyba w 15 wieku :D
P.S. No niestety cale te AI lezy i kwiczy. Ale co mnie to obchodzi. Niedlugo zagram sobie kampanie mp :) A graczom sp pozostawiam te cale Ai :P
Niestey zachowanie jednostek pozostawia wiele do zyczenia. Lataja jak muchy po mapie, gubia szyk.
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Cytat:
Cytat:
Nie do konca, zawsze mozesz je sobie kupic jako DLC ;) a wedlug mnie warto bo przynajmniej Sparta gra sie fajnie.
7,49€ na Steamie, co jest na złotówki wcale niezłą sumką. Jeśli wszystkie będą tak drogie to ja chyba podziękuję i zaczekam na promocje.
P.S. No niestety cale te AI lezy i kwiczy. Ale co mnie to obchodzi. Niedlugo zagram sobie kampanie mp :) A graczom sp pozostawiam te cale Ai :P
No niestety to niekiedy 6 godzin ciężkiej pracy na Polskie realia, więc pójdziesz do pracy to zrozumiesz ile to jest :P.
Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Cytat:
Cytat:
No niestety to niekiedy 6 godzin ciężkiej pracy na Polskie realia, więc pójdziesz do pracy to zrozumiesz ile to jest :P.
Czyli zarabiasz miesiecznie 600zl? A to ciekawe. Nawet w polskich realiach 30 zl to zaden pieniadz :)
Chyba,ze ktos zarabia miesiecnzie 30 zl;)
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Czyli zarabiasz miesiecznie 600zl? A to ciekawe. Nawet w polskich realiach 30 zl to zaden pieniadz :)
Bez urazy,ale o zyciu to Ty niewiele wiesz.Jak ktos ma rodzine I dzieci a zarabia 1500 zl to nawet wydanie tych 30 zl to duzo.Majac dzieci I zone 1500 zl to I tak polowa za malo,wiec pomysl prosze o czym piszesz zanim wyjedziesz z jakims glupim komentarzem.
Cytat:
Zamieszczone przez Memnon[pl
]
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Bez urazy,ale o zyciu to Ty niewiele wiesz.Jak ktos ma rodzine I dzieci a zarabia 1500 zl to nawet wydanie tych 30 zl to duzo.Majac dzieci I zone 1500 zl to I tak polowa za malo,wiec pomysl prosze o czym piszesz zanim wyjedziesz z jakims glupim komentarzem.
Oczywiscie i moze miec tez na utrzymaniu dwie zony i kilkoro dzieci albo jeszcze lepiej miec rodzine i nie miec pracy. Mowimy o normalnym zarabianiu i normalnej sytuacji.
No nie ma sprawy , zwykle nie chowam urazy do kogos kto pisze jak Ty :)
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Nawet jeśli nie jest to naprawdę wielki wydatek to i tak uważam wydawanie tylu pieniędzy tylko po to, żeby móc sobie zagrać trzema frakcjami za marnotrawstwo. Niemniej jednak dla wielu z nas tutaj i w Polsce w ogóle 30 zł to wcale nie jest żaden pieniądz.
Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Nawet jeśli nie jest to naprawdę wielki wydatek to i tak uważam wydawanie tylu pieniędzy tylko po to, żeby móc sobie zagrać trzema frakcjami za marnotrawstwo. Niemniej jednak dla wielu z nas tutaj i w Polsce w ogóle 30 zł to jednak nie jest żaden pieniądz.
Wiekszosc ludzi wydaje te 30 zl i nic z tego nie ma ; zje, przepije, przepali. A tu masz gre do konca Twoich dni:)