Ktoś wie co to za patch się dziś pokazał sygnowany jako 1.5? Jest w beta testach i akurat jako, że mam wybraną opcję beta testów zaczął sie ściągać?
Wersja do druku
Ktoś wie co to za patch się dziś pokazał sygnowany jako 1.5? Jest w beta testach i akurat jako, że mam wybraną opcję beta testów zaczął sie ściągać?
...
Mamy patcha 1.5...waży 24 MB,wiec chyba nic szczególnego...
Edit:Podobno poprawia FPS-y na mapie kampanii...zobaczymy...
Edit:Na mapie kampanii - brak zmian - w bitwach - o parę fps-ów lepiej.
ja na mapie zauważyłem zmiane FPS jedna klatka w górę hehe i tak grać się nie da :(
u mnie zadnej poprawy,jak cielo tak tnie
U mnie 1.5 pogorszyło na mapie gry bitewnej , gram na modzie Kinowym, odznaczyłem na Steamie ( następna aktualizacja do 1.0 ech ) i poprawiła się wydajność podczas bitew
Miałem przykrą sytuację z tym patchem 1.5 beta.
Radzę uważać! Na mapie strategicznej wcisnąłem podgląd imperium klawiszem "tab" i gra się wysypała. Mało tego!
Dwa dyski twarde przestały mi działać! System przestał je widzieć, reset nie pomógł, w biosie przestały być widoczne!
Pomogło dopiero wyczyszczenie cmos. Masakra co oni robią... Bałem się, że dyski mi popaliło.
Lepiej poczekać na sprawdzony patch, nigdy więcej bety od CA.
ekhm, ja mialem znowu problem z windowsem gdyz po wylaczeniu gry jak nigdy pojawila mi sie informacja ze mam nieorginalnego windowsa i program smartPC ciagle wylapuje jakies bledy w rejstrze i teraz nie wiem czy to wlasnie nie wina tego patcha, bo nic innego na kompie wczoraj nie robilem. Teraz mam problem bo nie wiem jak te bledy usunac a smartPC za darmo wszystkiego usunac nie chce.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=79962
EDIT , sa 2 tematy o 1 temacie , wklejcie do jednego.
viewtopic.php?f=579&t=14000&p=323200#p323200
Wie ktoś może co się dziś do Rome ściągało?
Dwa dni temu był beta patch 1.5...dzisiaj chyba nic nowego nie wyszło.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex