-
Doprawdy, nie znalazłem jeszcze żadnych innych informacji o submodach dla ID, poza tym co oferuje jako opcje dodatkowe LordSith lub zawarł w swoim submodzie Lvcas. Musiałbyś pobawić się Pack File Manager'em aby zmienić odpowiednie wartości lub przenieść je z np. DME. Mod, który ma aspiracje być historycznym zwykle oferuje gameplay determinujący zakończenie kampanii bliżej jej daty końcowej. Ja ostatnio wypełniłem warunki zwycięstwa dla Austrii w DME, kończąc wczesną kampanię poziom hard/hard w 1714 roku.
-
Niezla wtopa .. zainstalowalem nowa latke i nagle bummmmm ,crash w 1711 roku na wczytywaniu Szwecji ...masakra ,o co kaman na starej wersji zero problemow a ty ciach ,i po milym graniu ...Bo ten mod to jest najlepszy ,trzeba kombinowac jak kase i zeby sie jakos rozwinac trzeba lat pod warunkiem ze cie nie wykacza :D... ekonomia to podstawa ... moze ktos cos wie donosnie bledu ?
-
A zacząłeś kampanie od początku czy grasz dalej starą?
Po wgraniu uptade 3.8 rozpoczęcie kampanii od początku jest zalecane.
-
Po włączeniu moda, mam puste okna bez napisów, jak to rozwiązać ?
-
Pobrać Text z patcha 3.6.
-
Witam ..mam taki problem ..wgrywajac wersje 3,7 mam duza ilosc jednostek do werbowania dla np.Francji ktora gram ...ale jak juz wgram patch do wersji 3,7 to te jednostki znikaja .moze ktos wie dlaczego ...
a druga sprawa jaki jest plik odpowiedzialny za te dodawane jednostki ..jak bym mogl prosic o nazwe ?? o i jeszcze jedno grajac w wyzej wymieniana wersje mam caly czas na kursorze myszki wczytywanie ...
-
Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego nagle znika mi mozliwosc rekrutacji w Paryzu ? w innych miastach moge ale nie tam ?
-
To, że masz kursorze symbol wczytywania się świadczy o tym, że źle wgrałeś patch, ponieważ problem ten występował na starej wersji ID, którą jest te dwanaście partów które ściągasz i instalujesz jako pierwsze i na które nakładasz kolejne łatki. Pozostałe problemy też mogą z tego wynikać. Instrukcję instalacji opisałem dokładnie, w tym poświęciłem szczególnie Tobie dużo czasu aby to wyjaśnić. Przeczytaj wszystko jeszcze raz, a odkryjesz swój błąd.
-
Wgralem wszystko tak jak to opisales ... nie kombinowalem nic krok po kroku .. ale ok ..walic to ..
-
No muszę powiedzieć że po 150 turach gra mi się pierwszy raz scrashowała podczas bitwy szkoda tylko że była na finiszu no ale cóż to mają do siebie właśnie mody ale na plus za stabilność w porównaniu do DME.