Re: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów
Witam
Po 10krotnym przejściu gry na normalu(czasami na hard przełączałem)chciałem zagrać na mrocznym.W jakie drzewka rozwoju iść i w co inwestować a co nie?
A może jakaś modyfikacja?
NP. Full Combat Rebalance?
O rozwoju troszkę tutajz Volomirem popisaliśmy:
http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...?f=529&t=13170
żeby tworzyć nowego tematu....
mam mały problem z myszką. Otóż jakiś czas temu grałem w W2 przeszedłem prolog i było wszystko git. Po przerwie chciałem znowu usiąść i kontynuować, ale nie mogę bo myszka nie działa. Kursor gry w ogóle nie reaguje na ruchy myszy. Dziwne to o tyle, że nic nie robiłem z nią, żadnych formatów systemu ani nic. Podłączyłem do innego wejścia USB z tyłu, ale też nic nie dało a te na 100% działają bo mam tam podłączoną klawiaturę i ona działa w grze normalnie. Po prostu, gra nie widzi myszy teraz choć wcześniej nią grałem bez problemów. :/ Proszę o pomoc.
A ja właśnie zaczynam przygodę z Wiedźminem. Niestety w pierwszą część nie mogę zagrać ( bo mi nie pójdzie). Jak na razie moje wrażenia są bardzo pozytywne.
Znaczy dopóki nie napotkałem tego Kejrana. Jeszcze nie wiem jak go ogarnąć ale dziś niestety samotny sobotni wieczór to będę miał czas go rozpracować ;)
Rób Yrden jak cię chce ta macka świecąca walnąć .
A tak w ogóle jak ci może pójść W2 jak ci nie pójdzie W1?