Poprawiłem all
Wersja do druku
Poprawiłem all
Jeśli chodzi o MKO 25 to jako MG mogę zrobić.
Ponawiam prośbę i żegnam się z Całym forum do piątego sierpnia ;]
Wolny jest Nowogród w Krzyżakach 45. Po hasło do mnie.
Wolny jest Kijów w MKO 25 . Sytuacja dobra. brak wojen.Tura 7
Krucjata XI wolne Jerozolima i Turcja
Turcja-sytuacja tragiczna,wojna zbiz i antiochią.
Jero-sojusz z Antiochią,pon z egiptem do 10 tury.
Brytania 39- Anglia
Sojusz z Irlandią
Wojna z Norwegią i Szkocją.
Walia została wyeliminowana i wojna toczy się teraz na froncie Szkockim gdzie Szkotowi pomaga Norweg. Irlandii Zostały dwa prowy ale można jeszcze z tego wyjść. Anglia jest dość mocna i jest szansa przełamania frontu(tkz. już w jednym miejscu został przełamany).
O hasło do mnie.
Chętnie wezmę tę Anglię, napisz mi hasło na PW Adi. Mogę wziąć także jeszcze 1 - 2 frakcję z KO w których nie uczestniczę...
W związku z moim wyjazdem 11.08 - 18.08 zorganizowałem parę zastępstw:
MKO XXII - Kijów - adi087
MKO XXIII - Egipt i Anglia- janker92
MKO XXv - Polska i Węgry - janker92
MKO XVI - Wenecja i Węgry - Domen
Wko XXXI - Polska - Domen
W MKO XXVII ( Turcja) dopiero co zrobiłem turę więc proszę poczekać jeżeli tura do mnie dojdzie ew. MG dostał już hasło więc może zrobić.
We wszystkich KO na Kingdoms:
Krzyżaki XLI - HRE
Brytania XXXIX - Szkocja
krucjata X -Jerozolima
proszę również poczekać bo nie mam tam komu zostawić państwa bo moi sojusznicy też są w rozjazdach.
Wyjeźdżam 12 , wracam 18 . W tych KO proszę o zrobienie
WKO 32-Marat
MKO-25 adi
MKO24-adi
MKO26-ktoś z bloku ,po hasło do mg
MKO 27-tutaj sam zrobie
krucjata X-adi
Krucjata XI-adi
Brytania 40-adi
Krzyzaki 44-adi
Wyjerzdżam 11.08 do 18.08
Brytania 36 szybko idzie wiec zrobi - Markus
i mko25 jak dojdzie to prosze Domena o zrobienie
reszta raczej nie dojdzie lub w Kingdoms sojusznikow też nie ma więc jak cos to prosze cierpliwie czekać
Nie zgubiłeś przypadkiem dwójki przed piątką jak to pisałeś :?: A może do 5 sierpnia 2013 :?: :PCytat:
Zamieszczone przez Mariooooo
Oj tam, to nawet by dobre było, bo bym zdążył bezproblemowo skończyć wszystkie moje KO w których go zastąpiłem. :D
Dzisiaj jadę na kolejny obóz sportowy więc nie będzie mnie prawdopodobnie do następnej niedzieli(nie mam pojęcia ile ten będzie trwał).
viewforum.php?f=463
Tutaj jest luz więc Domen może zrobić za mnie kolejkę albo gracze poczekają
viewforum.php?f=415
Tutaj dostałem już Polskę w tragicznym stanie więc jakby nie została zniszczona do kolejnej tury to prosiłbym Mg by zrobił za mnie ruch. Z tego MKO raczej nie da się już nic polakami wyciągnąć.
Jestem już w domu więc dziękuje wszystkim moim zastępcom za robienie tur i już biorę się za zaległe Kingdomsy
Ajm baek. Od teraz wszystkie turki z powrotem do Mefista proszę.
Nie będzie mnie od 23 do 6.
Proszę o zrobienie tur;
k44-adi
krucjata X i XI-adi
MKO 24,25-adi
WKO 32-Marat
brytania 40-adi
MKO 27-Andzia
Nie będzie mnie od 23.08 do 06.09
Proszę o zrobienie za mnie tur.
k43-adi
k44-adi
k45-adi
Krucjata XI-adi
MKO24-adi
MKO25-Markus
MKO26-Ktoś z bloku
MKO27-adi
Po hasło do mg.
Jeśli ktoś chciałby zastępować Sabala (Litwa) w Krzyżakach 43 do jego powrotu, to pisać do mnie na PW.
Bo Adi gra też Polską w tej KO, a szykuje się jakaś wojna i niektórzy mają zastrzeżenia co do robienia tur za te 2 frakcje przez 1 gracza.
Tak gwoli ścisłości jeśli dla kogoś "parę tur" to jedna tura, to o nic więcej się nie pytam....
Tutaj jest temat o zastępstwach, a nie wyliczanie kto ile za kogo zrobił tur. Faktycznie nawet, jak zrobiłeś dopiero jedną turę za Litwina, to pewnikiem zrobisz jeszcze z pięć, bo kolega grający Litwą wyjechał, a z robieniem tur na czas tez miał spore problemy. Ja osobiście nie wierze, że Saabal wróci do tej ko. Obym był złym prorokiem.
krzyżaki45- Nowogród
5 tura, sojusz z Zakonem, Mongolią i Danią. Brak ponu z Litwą. Litwa stalowy pon do 15 tury z Zakonem. Zakon ma pasy do Nowogrodu, Zakon kończy podbój Polski, której wymarli wszyscy członkowie rodziny, Mongolia rozpoczęła wojnę z Zakonem, możliwość wyboru strony. Z Zakonem walczą również Niemcy którym pona wypowiedziała Dania po niespodziewanie szybkim upadku Polski.
Jak ktoś mi na gg wyśle hasło i wszystkie pakty dokładnie do której tury trwają, to mogę wziąć ten Nowogród.
Ja tylko stwierdziłem fakt.Cytat:
Zamieszczone przez eleven
Czy zastępstwo nie polega na robieniu tur?Cytat:
Faktycznie nawet, jak zrobiłeś dopiero jedną turę za Litwina, to pewnikiem zrobisz jeszcze z pięć, bo kolega grający Litwą wyjechał, a z robieniem tur na czas tez miał spore problemy.
Sabal już parę razy wyjechał i zawsze wracał do KO..... A w tej sporo tur zrobił( ja za niego tylko jedną).Cytat:
Ja osobiście nie wierze, że Saabal wróci do tej ko. Obym był złym prorokiem.
Nie rozumiem w ogóle o co chodzi, ja chcę(znaczy się już nie) robić tury za mojego sojusznika a to że ty chcesz nas zaatakować nic nie zmieniam. Na tym polega zastępstwo.
Chętnie przejmę jakąś KO,najlepiej z dość łatwą pozycją
Właśnie rusza nowa KO - zapisujcie się:
viewtopic.php?f=3&p=241662#p241662
Wróciłem i ogarnąłem już wszystko po powrocie więc będę już robił wszystkie tury.
Dziękuję zastępcą
Wolne są Węgry w WKO 33 (na modzie WWmwE), aktualnie jest tura 10 już po kolejce Węgier (chętny do przejęcia grałby od tury 11). Linki:
[spoiler:1cajb173]Tutaj do subforum WKO 33 - viewforum.php?f=395
Do starej ambasady Węgier - viewtopic.php?f=395&t=9531#p206375[/spoiler:1cajb173]
Sytuacja - 10 prowincji (węgierskie ziemie startowe + Wiedeń, Friesach, Targowiste i Suczawa). Już chyba dobrze rozwinięta gospodarka.
Polityka - sojusz z Wenecją, stalowy pon z Polską do 20 tury, zwykły pon z Bizancjum do 20 tury, zwykły pon z Kijowem do 20 tury.
Wenecja ma wojnę z Bizancjum.
Mapka (trochę nieaktualna, bo "Empirko" już w następnej turze znika):
http://s18.postimage.org/4nyq7dwnd/Bez_tytu_u.jpg
Chętni po hasło niech się zgłoszą do naszego MG (Marata):
memberlist.php?mode=viewprofile&u=103
Po.. Niemiec Węgier dwa bratanki, więc ja biorę Węgiery. Hasełło na PW poproszę.
A sobie Jankerro snadnie grę przedłuża! :mrgreen:
Wolna Szkocja w MKO 25. Podbój Anglii prawie zakończony, poza tym brak innych wojen. Po hasło do mnie (MG).
Oddam WKO32 - Bizancjum, dobra sytuacja, sojusz z wenecją, wojna z turcją,
Brak mi czasu na tyle KW i postawnawiam oddac najświeższą.
pisać na pw, lub gg.
Wezmę tę Szkocję w mko 25. 8-) (Do Domena napisałem)
wyjeżdżam dzisiaj i nie będzie mnie do poniedziałku. Żadna tura się nie zapowiada ale lepiej dmuchać na zimne ;)
Chętnie przejmę jakieś państwa :)
Wracam do domu. Będą to jakieś 3 dni podróży, dlatego jakby coś do mnie doszło, to proszę cierpliwie poczekać. ;)
Będę odcięty od internetu przez najbliższe parę dni (27.09 popołudniem wracam do wirtualnego świata) jako że jestem w trakcie przeprowadzki do W-wy z racji studiów.
Jako że są to tylko 4 dni prosiłbym łaskawie o to by zostawić moje tury w spokoju aż do czasu mojego powrotu ^^
Szukam zastepcy do Egiptu w krucjacie 10
Siły wyrównane Sojusz z Jerozolimą Wojna z Bizacjum i Turcją
Po hasło do Domena lub do mnie
Cytat:
Oddam WKO32 - Bizancjum, dobra sytuacja, sojusz z wenecją, wojna z turcją,
Brak mi czasu na tyle KW i postawnawiam oddac najświeższą.
pisać na pw, lub gg.
jakby co to zagram ,tego jeszcze nie miałem.
Wolne HRE w mk28 (wwmwe 2.0). Sytuacja srednia, KO sie dopiero rozpoczela (2 tura), a wiadomo, ze HRE to panstwo z jedynm z najlepszych sytuacji poczatkowych, ale na dzien dobry jest wojna z Francja, Wegrami i Wenecja (od razu strata Bolonii i Wiednia) + brak sojuszy. Niemniej wszystko jeszcze do zrobienia. Po haslo do MG (Matisek).